Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Extra výkupní bonus

(Téma vytvořeno: 10-07-2024 10:07 PM)
489 Zobrazení
Yaann
Pioneer
Možnosti
Ahoj, chci vyměnit svého Z Fold5 za Z Fold6. A trochu me zaráží, že extra výkupní bonus za Z Fold5 není, pouze za Z Fold2. Není to trochu divný? Moc nechápu toto omezení.

image

image

0 Like
9 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dotazu nerozumím. U Foldu6 vidím výkupní bonus 7000 Kč (4000 + 3000) a v seznamu zařízení k výkupu Fold 5 normálně je. Ať přímo na samsung.cz nebo i na novysamsung.cz
0 Like
Yaann
Pioneer
Možnosti
Píšu o extra výkupním bonusu. Ten mě zarazil, že v seznamu není Fold5. Tudíž to nikde -3000 nepočítá. https://www.samsung.com/cz/trade-in/#seznam-modelu1720644584514.jpg
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Aha, už to vidím. Ony totiž tyto podmínky na novysamsung.cz na rozklik nefungují (jak jinak). A máte pravdu, v seznamu je jen Fold 2, což bych viděl jako chybu, protože to nemá žádnou logiku. Ale to musí potvrdit někdo kompetentní.
0 Like
Yaann
Pioneer
Možnosti
Logiku v tom pravě také nevidím, proto jsem se tu optal. Díky za kontrolu. Počkám, zda se tu k tomu někdo vyjádří.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Na druhou stranu je tam i jen Flip 1 a mají to i v tom souhrnném pdf, takže se obávám, že je to tak opravdu platné.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zajímavé je, že jsou v seznamu i dost stará zařízení typu Galaxy S9. Takže se Vám vyplatí zajít do nějakého bazaru (třeba mp.cz), koupit nějaký takovýto šrot a poslat k výkupu jej. Fold 5 pak prodáte sám za mnohem lepší cenu, než nabízí výkup na samsung.cz
0 Like
Yaann
Pioneer
Možnosti
Vůbec to nechápu a ten seznam už vůbec ne. Myslím, že mám někde doma S9+, ale ta v seznamu zase není 😅.
0 Like
Yaann
Pioneer
Možnosti
Tak stránka novysamsung.cz bonus počíta. 1720688456943.jpg
0 Like
Šaman1
Navigator
Možnosti
Volal som do Samsungu a povedali mi, že zoznam platí, tak, ako je napísané.Je to čudné,ale bolo mi povedané,že dodatočný bonus platí len na telefóny v zozname.
0 Like