Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Uplatnenie rewards bodov.

(Téma vytvořeno: 10-07-2024 10:32 PM)
244 Zobrazení
cartmanko
Navigator
Možnosti
Ahojte, ako uplatnim rewards body? Aj iba ak dam ultra hodinky alebo pro sluchatka tak.mi pise ze sa body uplatnit nedaju. Preco? Ak dam aj hodinky aj sluchadla tak mi zapocita minus 10% a napise, ze body sa s akviou minus 10% nedaju kombinovat.
Mam vela bodov ktorych platnost bude od septembra 2024 pomaly koncit platnost a zatial som nikdy ziadne body nevyuzil.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
cartmanko
Navigator
Možnosti
Uz som volal. Nejde to na androide. Na desktope to ide.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @cartmanko
já rewards body normálně uplatnil i se slevou 10% za koupi dvou zařízení.
Ověřím, zda je to tak i v SK shopu, případně počkat do zítra a zkusit znovu.

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako zadávate body pre uplatnenie? Skúste ich zadať ako sumu v eurách, nie ako počet bodov. Niekedy to takto blbne, ale keď som včera zadal podľa hodnoty, tak mi to išlo.
0 Like
cartmanko
Navigator
Možnosti
No mne tam ani neponuka kolonku uplatnit body. Pise mi, ze ich ziskam ale nemam kam ich vpisat.
0 Like
cartmanko
Navigator
Možnosti
A teda skusam to na androide...mozem v priebehu dna skusit desktop.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Skúste asi ešte PC, pokiaľ tam tu možnosť nevidíte. Je to ale až kdesi pred posledným krokom a po kliknutí na Samsung rewards sa Vám táto možnosť rozbalí s informáciou o počte bodov, ich hodnote a raidkom pre zadanie počtu.
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
zdravím, ponuka uplatnenia je pri voľbe platby viď screen,dajú sa uplatniť aj pri zľave 10% na dva produkty,plus 50% na príslušenstvo, skúšal som hodinky+buds a na telefóne, nie v PC.
1720678537888.jpg1720678537893.jpg1720678576666.jpg
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@cartmanko zdravím, pordarilo sa uplatniť? Dajte nám vedieť, prípadne sa neváhajte pri problémoch s uplatnením obrátiť priamo na bezplatnú zákaznícku linku 0800 726 786 😉

0 Like
Řešení
cartmanko
Navigator
Možnosti
Uz som volal. Nejde to na androide. Na desktope to ide.
cartmanko
Navigator
Možnosti
Celkovo je to vyriesene. Nejde mi to na TabS9 ultra. Vobec tam ta kolonka na body nie je. Na desktope tam je. Na telefone som to neskusal...viete stary slepy chlap. Treba mi 14plus palca aby som videl :smiling-face: dakujem vsetkym za pomoc.