Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[KONKURS] Szczęśliwe poniedziałki! (16.08.2021)

(Temat utworzony: 13-09-2021 09:26 PM)
144 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Hello, hello! Sierpień, upały i kolejna — tym razem o smaku lata — edycja Szczęśliwych Poniedziałków przed nami! Gotowi na zabawę? 😃

Aby wziąć udział w konkursie, standardowo potrzebujesz jedynie aplikacji Samsung Members i chwili wolnego czasu.

Co jest do wygrania? 🤔

186503142_243115510940269_5760766427189098229_n.jpg
Jak już dobrze wiecie, wygrana różni się w zależności od edycji konkursu.

Interesują Cię zniżki do sklepu Samsung lub vouchery do serwisów partnerskich? Aktualne nagrody możesz sprawdzić w aplikacji Samsung Members.

W tej edycji Szczęśliwych Poniedziałków mamy możliwość zgarnąć  kod rabatowy, umożliwiający zakupy w sklepie internetowym www.cookstory.online z 30% zniżką (nagroda nie łączy się z innymi ofertami ani kodami zniżkowymi)!
Kod należy wykorzystać do dnia 31.10.2021 r. (limit nagród: 19 500 szt.).

UWAGA!

Produkty objęte kodem to: cały asortyment sklepu (warsztaty online, warsztaty online z dostawą, vod, pakiety vod), jednakże z wyłączeniem akcesoriów (książki, vouchery, dodatki).

Jak wziąć udział w zabawie? 

Wchodzimy w aplikację Samsung Members i wybieramy zakładkę Korzyści.

Następnie wybieramy opcję Szczęśliwe Poniedziałki.

Następnym krokiem jest kliknięcie w ROZPOCZNIJ GRĘ. 😎

Bądźcie czujni, nie klikajcie podczas gry lub w momencie przekierowania po jej zakończeniu przycisku "Cofnij", ponieważ nie będziecie mogli wrócić do gry i stracicie swoją szansę!

sp1.jpg

184252467_840746633209264_5435714613438801091_n.jpg

Po przejściu krótkiej gry pamięciowej w wyznaczonym czasie pozostaje nam już tylko odebrać nagrodę (możesz wziąć udział w grze wyłącznie jeden raz w okresie trwania Konkursu i otrzymać wyłącznie jedną nagrodę w konkursie).

Wydanie nagrody nastąpi za pośrednictwem wiadomości email zawierającej kod na adres email użytkownika, na który dokonał zgłoszenia do Konkursu najpóźniej do dnia 29.08.2021 r.

Jak skorzystać z nagrody?

233740404_558307225369426_5644126572559861334_n.jpg

1. Po otrzymaniu maila z kodem wejdź na stronę www.cookstory.online.
2. Wybierz interesujący Cię produkt i dodaj go do Koszyka, a następnie w Koszyku kliknij przycisk "Zamówienie".
3. Wypełnij dane w formularzu, a na samej górze znajdź punkt "Masz kupon? Kliknij tutaj, aby dodać kod" i wpisz otrzymany kod rabatowy.
4. Przejdź do podsumowania i zrealizuj swoje zamówienie.

To już tyle! Udanej zabawy kulinarnej! 💪

Proste, prawda?

Konkurs trwa od poniedziałku 16.08. do 22.08.2021 r.

Wszelkie reklamacje należy składać mailowo na adres konkursmembers@smolar.pl maksymalnie do 29 sierpnia 2021 r.

Pełny opis oraz Regulamin konkursu znajdziecie w aplikacji Samsung Members oraz poniżej w załączniku do postu.

Powodzenia! 😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Ja dzisiaj zagrałem i wszystko OK.
Kiedyś też miałem taką sytuację jak Twoja. Moim zdaniem była to wina niestabilnego Internetu.
Screenshot_20210913-185149_Gmail_42632.jpg

Pasiu
Explorer
Opcje
Dokładnie, mi zdażyło się to raz i miałem wtedy strasznie słaby internet.
0 Like
uciekam
Pioneer
Opcje
Też tak miałam przed chwilą, ale informacja o tej niby wygranej przyszła i tak na maila.
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Odkryłem i wygrałem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Udało się wygrałem 😀

0 Like
Jaro59
Journeyman
Opcje
A może ktoś z Samsunga odniesie się do problemu?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Jaro59, najlepiej napisać bezpośrednio do organizatora aktualnej edycji konkursu i opisać całą sytuację: konkursmembers@polymus.pl

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Jaro59
Journeyman
Opcje
Dziękuję
0 Like
Jaro59
Journeyman
Opcje
Chyba jednak dam sobie spokój. Szkoda mojego czasu. Pozdrawiam
0 Like
Tuptek7
First Poster
Opcje
Witam, w poniedziałek wygrałem zniżkę na produkty marki Reebok w konkursie "Szczęśliwy poniedziałek". Do tej pory nie dostałem maila z kodem uprawniającym do tejże zniżki.
0 Like