Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

cyber service

(Temat utworzony: 04-04-2018 06:00 PM)
1018 Wyświetlenia
domini12
First Poster
Opcje

czy cyberservice wogole odpowiada?Wysłałam wiadomość z zapytaniem o naprawe i cisza

0 Like
4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

A możesz napisać coś więcej.

W jaki sposób urządzenie trafiło do serwisu, i dlaczego jest to Cyber Serwis?

W jaki sposób próbujesz się kontaktować (jaki adres mailowy)? Czy przypadkiem nie dostałaś maila generowanego automatycznie przez system?

W takich sprawch to kontakt raczej przez infolinię.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@domini12

Napisz w jakiej sprawie kierowałeś zgłoszenie.

Odpowiedzi z CyberSerwisu najczęściej przekazywane są telefonicznie. Oczywiście jeśli podałeś numer telefonu.

Sprawdź również czy nie widzisz odpowiedzi bezpośrednio w CeberSerwisie.

Jeżeli nie uzyskłeś jeszcze odpowiedzi skontaktuj się z infolinią.

0 Like
leosio
First Poster
Opcje

mam ten sam problem i nie mam od nich odpowiedzi, napisałem do nich ponieważ jestem niesłyszący i z infolinii nie skorzystam... telefon jest na gwarancji promocyjnej SGUARD gdzie są przywileje:  "W ramach pakietu usług premium Samsung Guard S8 przysługuje Państwu: naprawa urządzenia maksymalnie do 2h (dotyczy wybranych punktów serwisowych) lub wymiana urządzenia door-to-door, dodatkowa gwarancja na trzeci rok użytkowania i dostęp do dedykowanej infolinii Galaxy S8."  a gdzie są inne możliwości ?

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@leosio

wymienione przez Ciebie benefity wynikające z Guard S8 to są wszystkie, jakie były dostępne w tej usłudze. Były, ponieważ nie są one już realizowane, poza dodatkowym rokiem gwarancji. Jeżeli masz na myśli kwestię udogodnień dla osób niesłyszących, pamiętaj, że w serwisach również jest możliwośc porozumiewania się w języku migowym.

Tutaj znajdziesz dokładniejsze informacje na ten temat:

https://www.samsung.com/pl/projekty/jezykmigowy/

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like