04-04-2018 06:00 PM
czy cyberservice wogole odpowiada?Wysłałam wiadomość z zapytaniem o naprawe i cisza
04-04-2018 10:46 PM
A możesz napisać coś więcej.
W jaki sposób urządzenie trafiło do serwisu, i dlaczego jest to Cyber Serwis?
W jaki sposób próbujesz się kontaktować (jaki adres mailowy)? Czy przypadkiem nie dostałaś maila generowanego automatycznie przez system?
W takich sprawch to kontakt raczej przez infolinię.
05-04-2018 01:01 PM
Napisz w jakiej sprawie kierowałeś zgłoszenie.
Odpowiedzi z CyberSerwisu najczęściej przekazywane są telefonicznie. Oczywiście jeśli podałeś numer telefonu.
Sprawdź również czy nie widzisz odpowiedzi bezpośrednio w CeberSerwisie.
Jeżeli nie uzyskłeś jeszcze odpowiedzi skontaktuj się z infolinią.
11-09-2019 05:39 PM
mam ten sam problem i nie mam od nich odpowiedzi, napisałem do nich ponieważ jestem niesłyszący i z infolinii nie skorzystam... telefon jest na gwarancji promocyjnej SGUARD gdzie są przywileje: "W ramach pakietu usług premium Samsung Guard S8 przysługuje Państwu: naprawa urządzenia maksymalnie do 2h (dotyczy wybranych punktów serwisowych) lub wymiana urządzenia door-to-door, dodatkowa gwarancja na trzeci rok użytkowania i dostęp do dedykowanej infolinii Galaxy S8." a gdzie są inne możliwości ?
19-09-2019 08:53 PM – ostatnio edytowany 07-10-2019 11:49 AM przez MonikaGS
wymienione przez Ciebie benefity wynikające z Guard S8 to są wszystkie, jakie były dostępne w tej usłudze. Były, ponieważ nie są one już realizowane, poza dodatkowym rokiem gwarancji. Jeżeli masz na myśli kwestię udogodnień dla osób niesłyszących, pamiętaj, że w serwisach również jest możliwośc porozumiewania się w języku migowym.
Tutaj znajdziesz dokładniejsze informacje na ten temat:
https://www.samsung.com/pl/projekty/jezykmigowy/