Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Prawidlowe dzialanie aplikacji

(Temat utworzony: 30-10-2019 12:25 PM)
274 Wyświetlenia
Legionista1983
First Poster
Opcje

W moim przypadku występuje ogromny problem z ciągłym zawieszeniem sie aplikacji typu Twitter itp. Praktycznie za kazdym razem wymaga to wymuszenia zatrzymania aplikacji i jej ponownego uruchomienia. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @Legionista1983,

jak już napisał @Szewcu72: problem znany, będzie naprawiony w następnej aktualizacji :smiling-face:

@Arturos696: z opisywanym przez ciebie błędem jeszcze się nie zetknęłam. Dzięki za zalogowanie go w Members!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
ebiVkcalb
Explorer
Opcje

wróc do ustawień fabrycznych  i problem zniknie.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Legionista1983 temat znany, informacja już wcześniej zamieszczona tu na forum. Przekazana do deweloperów, również tych zajmujących się ćwierkaczem. Czekamy na aktualizację.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Arturos696
Voyager
Opcje

Ja mam ten problem z aplikacją Google, jak nacisnę "G" otwierają się kafelki z artykułami, a po sekundzie aplikacja się wyłącza.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Arturos696 proponuję wyczyścić pamięć i dane aplikacji.

U mnie problem nie występuje.

Gdyby jednak nadal występował zgłoś go.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Arturos696
Voyager
Opcje

@Szewcu72 już czyszczona była, jak i zaktualizowana do najnowszej.

Błąd zgłoszony

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arturos696@Legionista1983, spróbujcie wykonać wskazówki podane w tym wątku. Jeżeli w dalszym ciągu będą występowały problemy to warto to zgłosić w aplikacji Samsung Members za pomocą opcji "Opinia o wersji beta".

0 Like
Rozwiązanie
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @Legionista1983,

jak już napisał @Szewcu72: problem znany, będzie naprawiony w następnej aktualizacji :smiling-face:

@Arturos696: z opisywanym przez ciebie błędem jeszcze się nie zetknęłam. Dzięki za zalogowanie go w Members!