Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kursor myszki na ekranie

(Temat utworzony: 12-02-2025 07:49 PM)
1087 Wyświetlenia
jancu77
Explorer
Opcje
Witam. Czy też macie czasami (losowo) mały, czarny kursor na środku ekranu? Na screenshot tego kursora nie ma więc nie dołączę go.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Gawel72
Explorer
Opcje
To odpowiedź wsparcia.

Dzień dobry,
Dziękujemy za zgłoszenie.

W systemie Android 15, po podłączeniu urządzenia z właściwościami myszy, system na krótko wyświetla kursor myszy, aby wskazać połączenie. Jest to normalna funkcja.

Niektóre urządzenia, takie jak klucze samochodowe smart key lub zegarki Wearable (np. Redmi, Huawei, Cashwalk, Galaxy Watch), mogą mieć właściwości myszy ze względu na swoje specyfikacje wewnętrzne. Po podłączeniu tych urządzeń na ekranie może na krótko pojawić się kursor myszy.

Aby poprawić komfort użytkowania, planujemy wydać aktualizacje oprogramowania, by rozwiązać ten problem.

Pozdrawiamy,
Zespół Samsung Members

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

22 Odpowiedzi
rumc4js
Explorer
Opcje
Tez tak z początku mialem jak przeszedłem na bete , działo sie to tylko po restarcie telefonu ale ostatnio już tego nie zauwazylem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego na wersji beta. Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

SaCam
Voyager
Opcje
Do czego miałby ten wipe cache pomóc 🤪, jest taki efekt chwilę po restarcie fona na wersji beta i tyle, ani nie szkodzi, ani nie przeszkadza 😀
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zabieg w wielu przypadkach pomaga rozwiązać błędy związane z nieprawidłową pracą urządzenia.

AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @jancu77 !

Dziękuję bardzo za Twój cenny komentarz. Jeśli więcej użytkowników zgłosi podobny problem, przekażę go do uwagi deweloperów.

Serdecznie pozdrawiam 😊

Bartek191
Pioneer
Opcje
Ja czasami widzę taki mały czarny kursor jakby myszki na środku ekranu, czasami po restarcie telefonu. Znika po ok 2 sekundach nic sie nie dzieje wiec to olałem 😆 ale faktycznie na stabilnej wersji One UI 6.1 tego nigdy nie zauważyłem.
0 Like
Bartek191
Pioneer
Opcje
Wykonałem nawet restart sprawdzający czy tak jest no i się pojawił. Dziwne, bo zrobiłem screena w momencie kiedy był na ekranie a na shocie go nie widać.
0 Like
MaciejZak
First Poster
Opcje
Mam s25 ultra i od paru dni też zauważam ten kursor.. o co z tym chodzi ?
0 Like
JMAX007
First Poster
Opcje
Mam dokladnie to samo S25+, restart nie pomaga. Czarny kursor na środku ekranu, na początku myślałem że jakieś szpiegowskie oprogramowanie w tle. Problem nie rozwiazany.
0 Like