Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak możliwości nagrywania rozmów

(Temat utworzony: 01-02-2025 10:07 PM)
499 Wyświetlenia
piotr_waw
Journeyman
Opcje
Dzień dobry,
Niestety na moim Galaxy S24 Ultra brak jest możliwości nagrywania rozmów. Stosowałem już naprawę poprzez wyczyszczenie pamięci aplikacji Telefon a następnie zresetowanie ustawień. Niestety nie pomaga. Czy ktoś spotkał się z tym problemem?
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@piotr_waw ale screen, który tu zamieściłem, to zrzut z ustawień w oficjalnym sofcie 1AYA1 w modelu S25 Ultra. I jak widać nie ma ustawień dla funkcji nagrywania. 😞

Najgorsze jest to, że jak piszą inne osoby, które też już dostały swoje S25, w innych krajach UE, również nie mają tych opcji 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @piotr_waw !

Niestety, na ten moment funkcja nie występuje w polskich urządzeniach.

Serdecznie pozdrawiam 😊

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@piotr_waw  Dzień dobry 

W wersji oprogramowania beta?

0 Like
Bobizna
Navigator
Opcje

Na początku bety była taka możliwość. Ale później zniknęła i na chwilę obecną jej nie ma.

0 Like
Ko7ov
Navigator
Opcje
Mam ten sam problem. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione w kolejnych wersjach beta lub w stabilnej wersji…
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Mam dla was przykrą wiadomość 😕

nagrywanie.png

to są oficjalne ustawienia na moich S25-kach...

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
argora
Pioneer
Opcje
Kolejny raz wygrała ignorancja producenta i pato-polityka Google, nie mająca wiele wspólnego z faktycznymi przepisami. Ubezwłasnowolnienia społeczeństwa ciąg dalszy.
0 Like
Pawel0405
Pioneer
Opcje
Tez popieram możliwości nagrywania rozmów
Proponuję przenieść temat do sugestii moe w koncu samsung pod naciskiem uzytkownikow da nam taka mozliwosc "wyboru"
0 Like
piotr_waw
Journeyman
Opcje
Dzięki za pomoc. Mam wersję Beta. Trzeba czekać na oficjalną wersję.
0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@piotr_waw ale screen, który tu zamieściłem, to zrzut z ustawień w oficjalnym sofcie 1AYA1 w modelu S25 Ultra. I jak widać nie ma ustawień dla funkcji nagrywania. 😞

Najgorsze jest to, że jak piszą inne osoby, które też już dostały swoje S25, w innych krajach UE, również nie mają tych opcji 😞

jancu77
Explorer
Opcje
Nie ma nagrywania w Polsce
0 Like