Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kursor myszki na ekranie

(Temat utworzony: 23-02-2025 12:12 PM)
581 Wyświetlenia
jancu77
Explorer
Opcje
Witam. Czy też macie czasami (losowo) mały, czarny kursor na środku ekranu? Na screenshot tego kursora nie ma więc nie dołączę go.
0 Like
22 Odpowiedzi
rumc4js
Explorer
Opcje
Tez tak z początku mialem jak przeszedłem na bete , działo sie to tylko po restarcie telefonu ale ostatnio już tego nie zauwazylem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego na wersji beta. Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

SaCam
Voyager
Opcje
Do czego miałby ten wipe cache pomóc 🤪, jest taki efekt chwilę po restarcie fona na wersji beta i tyle, ani nie szkodzi, ani nie przeszkadza 😀
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zabieg w wielu przypadkach pomaga rozwiązać błędy związane z nieprawidłową pracą urządzenia.

AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @jancu77 !

Dziękuję bardzo za Twój cenny komentarz. Jeśli więcej użytkowników zgłosi podobny problem, przekażę go do uwagi deweloperów.

Serdecznie pozdrawiam 😊

Bartek191
Pioneer
Opcje
Ja czasami widzę taki mały czarny kursor jakby myszki na środku ekranu, czasami po restarcie telefonu. Znika po ok 2 sekundach nic sie nie dzieje wiec to olałem 😆 ale faktycznie na stabilnej wersji One UI 6.1 tego nigdy nie zauważyłem.
0 Like
Bartek191
Pioneer
Opcje
Wykonałem nawet restart sprawdzający czy tak jest no i się pojawił. Dziwne, bo zrobiłem screena w momencie kiedy był na ekranie a na shocie go nie widać.
0 Like
MaciejZak
First Poster
Opcje
Mam s25 ultra i od paru dni też zauważam ten kursor.. o co z tym chodzi ?
0 Like
JMAX007
First Poster
Opcje
Mam dokladnie to samo S25+, restart nie pomaga. Czarny kursor na środku ekranu, na początku myślałem że jakieś szpiegowskie oprogramowanie w tle. Problem nie rozwiazany.
0 Like