Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana oprogramowania w s6 edge

(Temat utworzony: 10-06-2017 12:03 PM)
1967 Wyświetlenia
Domjank
First Poster
Opcje

Witam, 

zakupiłem model galaxy s6 edge na allegro. Znajomi mając ten sam model mieli już aktualizację do androida 7. Zainteresowałem się czemu jak dotąd nie wyszukuje mi aktualizacji. Okazało się, że model ten jest przeznaczony na rynek włoski. Chciałbym zaaktualizować do nowszej wersji andka. Czy wiadomo kiedy na włoskim rynku bedzie aktualizacja? Myślałem też by zmienić oprogramowanie na polską dystrybucję. W jaki sposób bym mógł to zrobić?

0 Like
2 Odpowiedzi
TenTypMichał
Navigator
Opcje
Powinni Ci wgrać odpowiednie oprogramowanie w autoryzowanym serwisie Samsunga, ale pewnie odpłatnie...
0 Like
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @Domjank

Na razie najlepiej czekać na oficjalne wydanie aktualizacji dla włoskich telefonów. Jeżeli jest to wersja która występuje też w Polsce, np SM-G925F to technik polskiego serwisu powinien teoretycznie być w stanie zmienić oprogramowanie, ale odbędzie sięto kosztem ewentualnej gwarancji. Lepiej więc poczekać na oficjalne wydanie. 

Informacje na temat terminu wydania nowych systemów nie są publikowane, więc nawet nie ma gdzie się dowiedzieć czy i kiedy taka się pojawi dla tej konkretnej wersji i dystrybucji telefonu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like