Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem s7 edge

(Temat utworzony: 20-07-2018 12:03 AM)
326 Wyświetlenia
dybekk24
First Poster
Opcje

Witam.

Dzisiaj przyszedł do mnie nowy samsung s7 edge, po włączeniu i skonfigurowaniu telefonu zaczeła się aktualizacja oprogramowania .Po zaktualizowaniu do wersji oreo telefon zaczoł się sam zacinać i resetować . W kończu zagsł i nie da sie go woglę właczyć , nic nie dają kominację klawiszy z resetem .Czy da się coś z nim zrobić czy serwiś .

Telefon jest nowy wię to jest śmieszne że już mam go doać do serwisu i czekac bug wie ile dają tyle pieniędzy za telefon 😕 

0 Like
3 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Bateria naładowana? Jakie kombinacje klawiszy zastosowałeś?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
dybekk24
First Poster
Opcje

Właśnie dzisiaj rano zadział pod ładowarka włączył się, naładował do 80%. Odłączyłem go a za chwilę patrzę znowu się wylaczyl i nie chce włączyć. 

Próbowałem klawiszy głośność w dół +menu+włączanie komórki, cztery przyciski na raz i nic .Raz na chwilę się włączył niebieski ekran .

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Naładuj do 100% i odłącz od ładowarki. Następnie Volume Up + Home + Power. W recovery wybierz opcję full wipe i sprawdź czy zaskoczy.
W tym temacie masz opisane wszystkie typy resetów: https://eu.community.samsung.com/t5/Urz%C4%85dzenia-Mobilne/Soft-Hard-Reset-oraz-Tryb-bezpieczny/td-...

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like