Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

zasady zabezpieczeń uniemożliwiają korzystanie z aparatu

(Temat utworzony: 01-01-2022 11:34 PM)
9741 Wyświetlenia
Jacob_12
Journeyman
Opcje
Zasady zabezpieczeń uniemożliwiają korzystanie z aparatu - taki komunikat wyświetla się po włączeniu aplikacji aparatu, nie uruchamia się (ostatnio aktualizowałem smartfon ) mowa o smartfonie galaxy m12. Jeżeli ktoś wie jak to rozwiązać proszę o szybką odpowiedź🙏
0 Like
Przejdź do rozwiązania
19 Odpowiedzi
Jacob_12
Journeyman
Opcje
Nie wiem jak to zrobić
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacob_12  Przyciskamy przycisk wyłączania telefonu, nastepnie pojawią się trzy przełączniki wybieramy Wyłącz zasilanie tylko nie klikamy tylko przytrzymujemy aż pojawi się "Tryb bezpieczny".

Jacob_12
Journeyman
Opcje
Działa,dziękuję za bardzo szybką pomoc 😇
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacob_12  prosze bardzo :smiling-face:

olga707
First Poster
Opcje

Dzień dobry, co mam zrobić na samsungu A53 jeśli mam taką samą sytuację i nie mam nic gdy przytrzymam wyłącz zasilanie ? Proszę o pomoc

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@olga707 Spróbuj zrestartować telefon i spróbuj ponownie. Sprawdzam to właśnie na A53 i wszystko uruchamia się poprawnie. Czy kiedy przytrzymujesz "Wyłączanie zasilania" to zmienia leciutko kolor, żeby zasygnalizować, że jest przytrzymywany przycisk? Czy jeżeli naciśniesz go normalnie, to telefon się wyłącza?

0 Like
olga707
First Poster
Opcje
Jeśli przytrzymam lekko zmienia kolor lecz nic więcej się nie dzieje. Po kliknięciu telefon się wyłącza
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@olga707, wyłącza się czyli po prostu gaśnie wyświetlacz? Przytrzymujesz przycisk na zablokowanym smartfonie?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Rivalth86
First Poster
Opcje
Witam mam problem z uruchomieniem smart switch na nowym galaxy s23 pojawią się właśnie komunikat zasady zabezpieczeń itd
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Rivalth86 Masz włączony tryb bezpieczny? Spróbuj zrestartować telefon miękkim resetem - wciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania i ściszania przez 15 sekund.

0 Like