Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wibracje

(Temat utworzony: 01-12-2020 05:41 PM)
319 Wyświetlenia
Forteca
First Poster
Opcje
Witam. Samsung m31. Brak wibracji gdy sensor źle odczyta błędny odcisk palca. Normalnie gdy telefon dzwoni czy jakieś powiadomienia wibracje są. Brak wibracji przy fabrycznej klawiaturze ale gdy zainstalowałem SwiftKey wibracje działają. Napiszcie czy ktoś z was też tak miał i czy coś pomogło. Pozdrawiam 
0 Like
15 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź czy masz włączone odpowiednie ustawienia wibracji w: Ustawienia > Dźwięki i wibracja > Sterow. dźwiękiem/wibr. systemu.

0 Like
Forteca
First Poster
Opcje
Nie mam takiej zakładki
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jakie masz dostępne opcje w zakładce Dźwięki i wibracja? Dostępność funkcji może się różnic w zależności od modelu telefonu, dlatego niektóre opcje mogą być niedostępne na Twoim telefonie.

0 Like
Forteca
First Poster
Opcje
Tylko takie

Screenshot_20201201-220845_Settings.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli tak jak podejrzewałem. Twój model telefonu nie został wyposażony w część funkcji związanych z wibracjami. Poniżej dla przykładu wklejam zrzut z ustawień dźwięków i wibracji z telefonu Note20 Ultra.

Screenshot_20201202-001502_Settings.jpg

Forteca
First Poster
Opcje
Może tak być. Dzięki za pomoc. Słuchaj a może coś zmienić aktualizacja oprogramowania jak się pojawi? czy w tym modelu nie będzie to po prostu dzialac
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members. Jak otrzymasz odpowiedź to daj znać.

0 Like
Forteca
First Poster
Opcje
Zgłosiłem ale jeszcze mi nie odpowiedzieli. Tak czy siak bardzo Ci dziękuję
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Nic więcej nie wymyślimy na forum. Musisz poczekać na odpowiedź z Samsung Members.

0 Like