Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon w kieszeni

(Temat utworzony: 22-06-2021 09:40 PM)
2934 Wyświetlenia
MindControl
Explorer
Opcje
Czasem gdy wyjmnę telefon z kieszeni to mimo blokady coś się przez przypadek włączy gdy on jest w kieszeni. Trochę to dziwne co nie?
Telefon zawsze trzymam wyświetlaczem do ciała. Ma ktoś podobnie?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MindControl  @Vixenn  Ja nawet nie ma opcji w A21s ochrony przed przypadkowym dotknięciem i takie cuda u mnie nie się nie dzieją jak u was.

MindControl
Explorer
Opcje
A21 ma zwykły wyświetlacz LCD bez always on display, może to mieć też jakiś wpływ...
0 Like
Vixenn
First Poster
Opcje
Ja nie wiem czy od nowego androida tak sie nie dzieje, wcześniej miałem miesiac tel i nie zauważyłem takiego zachowania, dopiero po przejściu na kowego antka, tak samo problemy z enegochlonnoscia apek nawet tych co sie nie uzywa.
0 Like
PiotrWRO
Pioneer
Opcje
Tak , też tak mam w A 42 5g i jest to dość drażniące gdyż wkładam zablokowany a w kieszeni może sam zadzwonić na 112 : )
0 Like
SAdam85
Apprentice
Opcje
Witam mam taki problem. Często gęsto blokuje mi się telefon w kieszeni na 30 -120 min. Komunikat to " zbyt duża ilość nieprawidłowych prób odblokowania". W telefonie włączony tryb przypadkowego odblokowania jednakże telefon zaczyna wariować. Telefon to galaxy a 52 5g android 13 one ui 5.1. Czy ktoś zna powód lub rozwiązanie problemu.
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Zmień może sposób blokowania na np odcisk palca. Albo sam wzór.
Co masz ustawione obecnie?
Ja mam odcisk palca, dodatkowo wzór.
Od dawna. Problemów brak.
0 Like
SAdam85
Apprentice
Opcje
Miałem pin i odcisk palca. Odcisk zlikwidowałem ale problem dalej się pojawią. Problem nasilił się po aktualizacji oneui do 5.1 chociaż wcześniej sporadycznie się zdążało. Zmienię na sam wzór. I sprawdzę.
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Ustaw sobie ochronę przed niechcianymi odblokowaniami w ustawieniach wyświetlacza Screenshot_20230406_171943_Settings_3444_1680794399.jpg
0 Like
SAdam85
Apprentice
Opcje
Od początku mam ta opcje włączona.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@SAdam85, to spróbuj zamiast pinu odcisk palca, jak pisze @analyzer65.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.