23-04-2017 04:54 PM – ostatnio edytowany 05-06-2018 03:28 PM przez KrzysiekK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień dobry, cześć
Mam do Was pytanie : podczas wysyłania któregoś z kolei smsa płatnego kliknąłem w pojawiającym się okienku "pamiętaj mój wybór" . Spowodowało to, że nie mogę wysłać żadnego smsa płatnego. Mowa o Galaxy S6. W jaki sposób mogę zmienić to ustawienie na takie jakie było, żeby zawsze akceptować naliczenie dodatkowych opłat za wysłanie smsa? Dziękuję za pmoc
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
1 Rozwiązanie
Zaakceptowane rozwiązania
25-04-2017 01:04 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W telefonach Galaxy S6 faktycznie jest blokada wiadomości Premium. Możliwość wyłączenia tej blokady zależna jest od wersji oprogramowania, w tych w którch jest to możliwe, znajduje się w menu Ustawienia > Aplikacje > Manager aplikacji > Wiadomości. Blokada wiadomości premium jest na dole ekranu listy uprawnień programu.
W pozostałych przypadkach, gdy nie ma tej funkcji, wyłączenie blokady możliwe jest tylko przez przywrócenie ustawień fabrycznych w telefonie. Wcześniej zalecam wykonać kopię zapasową danych, by ich nie utracić.
Tę wykonać można z pomocą Smart Switch PC:
http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
25-04-2017 01:04 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W telefonach Galaxy S6 faktycznie jest blokada wiadomości Premium. Możliwość wyłączenia tej blokady zależna jest od wersji oprogramowania, w tych w którch jest to możliwe, znajduje się w menu Ustawienia > Aplikacje > Manager aplikacji > Wiadomości. Blokada wiadomości premium jest na dole ekranu listy uprawnień programu.
W pozostałych przypadkach, gdy nie ma tej funkcji, wyłączenie blokady możliwe jest tylko przez przywrócenie ustawień fabrycznych w telefonie. Wcześniej zalecam wykonać kopię zapasową danych, by ich nie utracić.
Tę wykonać można z pomocą Smart Switch PC:
http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
21-03-2018 10:25 PM — edytowano 21-03-2018 10:25 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Znalazłem rozwiązanie ale w przypadku Galaxy s7.
Wejdź w Ustawienia>Aplikacje>w prawym górnym rogu klikasz trzy kropeczki i wybierasz>Dostęp specjalny>Korzystanie z usług SMS Premium>Usługa wiadomości zmień na zawsze zezwalaj.
07-12-2022 04:00 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj