Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SMS PREMIUM

(Temat utworzony: 23-04-2017 04:54 PM)
54429 Wyświetlenia
filipg89
First Poster
Opcje

Dzień dobry, cześć

Mam do Was pytanie : podczas wysyłania któregoś z kolei smsa płatnego kliknąłem w pojawiającym się okienku "pamiętaj mój wybór" . Spowodowało to, że nie mogę wysłać żadnego smsa płatnego. Mowa o Galaxy S6. W jaki sposób mogę zmienić to ustawienie na takie jakie było, żeby zawsze akceptować naliczenie dodatkowych opłat za wysłanie smsa? Dziękuję za pmoc

18110367_10213304302792159_582482196_o.png

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MarekZ
Voyager
Opcje

@filipg89

W telefonach Galaxy S6 faktycznie jest blokada wiadomości Premium. Możliwość wyłączenia tej blokady zależna jest od wersji oprogramowania, w tych w którch jest to możliwe, znajduje się w menu Ustawienia > Aplikacje > Manager aplikacji > Wiadomości. Blokada wiadomości premium jest na dole ekranu listy uprawnień programu.

W pozostałych przypadkach, gdy nie ma tej funkcji, wyłączenie blokady możliwe jest tylko przez przywrócenie ustawień fabrycznych w telefonie. Wcześniej zalecam wykonać kopię zapasową danych, by ich nie utracić.

Tę wykonać można z pomocą Smart Switch PC:
http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
MarekZ
Voyager
Opcje

@filipg89

W telefonach Galaxy S6 faktycznie jest blokada wiadomości Premium. Możliwość wyłączenia tej blokady zależna jest od wersji oprogramowania, w tych w którch jest to możliwe, znajduje się w menu Ustawienia > Aplikacje > Manager aplikacji > Wiadomości. Blokada wiadomości premium jest na dole ekranu listy uprawnień programu.

W pozostałych przypadkach, gdy nie ma tej funkcji, wyłączenie blokady możliwe jest tylko przez przywrócenie ustawień fabrycznych w telefonie. Wcześniej zalecam wykonać kopię zapasową danych, by ich nie utracić.

Tę wykonać można z pomocą Smart Switch PC:
http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Enio2
Journeyman
Opcje

Witam,

Znalazłem rozwiązanie ale w przypadku Galaxy s7.

Wejdź w Ustawienia>Aplikacje>w prawym górnym rogu klikasz trzy kropeczki i wybierasz>Dostęp specjalny>Korzystanie z usług SMS Premium>Usługa wiadomości zmień na zawsze zezwalaj.

Kysia
First Poster
Opcje
Działa w samsung s20fe. Dziękuję
0 Like