Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S8 szybkie rozładowywanie

(Temat utworzony: 17-09-2018 05:54 PM)
3403 Wyświetlenia
Gremo
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z telefonem samsung s8. Mianowicie telefon trzyma maksymalnie 2/3 godziny użytkowania i się rozladowuje, podczas leżenia telefonu w kieszeni i nic nie robienia ucieka 5/10% na godzinie, dodatkowo po chwili użytkowania strasznie sie grzeje momentami bez etui nie da sie go trzymać, także podczas gry spada wydajność. Telefon był na serwisie i został wymieniony w nim aparat który działał bez zarzutów a z bateria nic nie zostalo zrobione co jest śmieszne ( serwis w Rzeszowie).
Dodatkowo wgrywałem do niego nowy soft i 3x recovery przez home bixby volume
Za takie pieniądze to jest śmieszne żeby telefon ładować 2/3x dziennie.
Jakieś pomysły co jest nie tak?

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@GremoPozostaje ponowne oddanie telefonu do naprawy.

0 Like
Gremo
First Poster
Opcje

Telefon wrócił z serwisu z Rzeszowa (gdzie wysłali go do głównego serwisu bo nie mogli zdiagnozować problemu) i rozładowuje sie nawet jeszcze szybciej. Zostało wymienione złącze usb i mini jack bez skutku. Po przebudzeniu odpalam telefon to w ciągu 2 minut ucieka 10/15% potem zwalnia i tak przy każdym dłuższym nieużytkowaniu . OSTATNI MÓJ SAMSUNG.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@GremoReklamuj tak długo aż naprawią. Telefon oddawałeś osobiście, czy wysyłałeś ?

Co pokazuje na temat baterii aplikacja Samsung Members ?

Samsung Members --> Diagnostyka --> Interaktywne testy --> Bateria

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gremo, tak jak napisał @kamil40013, ponownie zgłoś się do serwisu. Dowiedz się przy okazji w serwisie, w którym momencie możesz żądać wymiany telefonu na nowy egzemplarz wolny od wad. Z tego co widzę będzie to Twoje trzecie zgłoszenie serwisowe dotyczące baterii.

Gremo
First Poster
Opcje

Osobiście, tylko wrócił za wysyłką

"Stan - dobra

Stan żyw - dobra

Poj - 3000mAh

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gremo, jeżeli problem jest powtarzalny to warto go zaprezentować pracownikowi serwisu w trakcie oddawania telefonu. Może w ten sposób serwis będzie w stanie szybciej zidentyfikować usterkę i ją wyeliminować.

0 Like
Gremo
First Poster
Opcje

Standardowa procedura uzupełniłem forumlarz "dział reklamacji" dostałem oczywiście odpowiedź próba przywrócenia ustawień fabrycznych ewentualny serwis , oni chyba tylko zmieniają imie i reszta to jest ta sama wiązanka mam wrażenie jakby nawet mojego problemu nie przeczytali. Do serwisu mam daleko (100 km) więc troche mi się nie opłaca jechac z telefonem który i tak wyślą do głownego serwisu gdzie kurier może go odebrać i zwrócić za darmo a tak to paliwo koszty paczki powrotnej do mnie bo nie będe znowu po niego jechał.

Czy wiecie coś o możliwośći jakiegoś kontaktu z działem nadzoru serwisu? Chciałbym żeby moje zgłoszenie które już jest 3 raz było potraktowane poważnie a nie że zobaczą nic standardowy skan nie wykryje i odeślą.

Jak mam tak wysyłać i sie denerwować przy odbiorze to już lepiej chyba sprzedać telefon spłacać raty za nic tak naprawde a kupić coś innego niż samsung.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gremo, jedyne co mogę jeszcze doradzić to przygotowanie filmu z opisem problemu. Film najlepiej dołączyć do paczki z telefonem lub podać odnośnik do YouTube.

0 Like
Gremo
First Poster
Opcje

Własnie doszedł kolejny problem do tego super telefonu, wczoraj miałem 40% i nagle rozładował sie do zera, dzisiaj rozmawiam przez telefon 20% miałem i wyłączył się 0 procent. To zaczyna się robić śmieszne

0 Like