Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung S8 - brak niektórych funkcji aparatu

(Temat utworzony: 05-07-2019 01:02 PM)
620 Wyświetlenia
rockbob
Explorer
Opcje

S8 już nie posiada dedykowanego wątku... Staroć...

Nie jestem w stanie pojąć...

Z S8 wyrypali funkcjonalności z aparatu
w S9 pozostawili.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@rockbob wskazany przez ciebie temat (w linku) to nieaktualna staroć. Muszę cię zasmucić. Coś nie tak jest z twoim telefonem i aplikacją aparat.

Mam w domu model S8+. Aktualnie żona korzysta z A50, więc ten leżał nieużywany i niezaktualizowany.

Na pokładzie była jeszcze wersja 4DSE4.  W tej wersji po uruchomieniu aparatu, w zakładce wideo był przycisk robienia zdjęć, co oznacza, że nadal w trakcie kręcenia filmu można robić zdjęcia.

4DSE4 - możliwość robienia zdjęć4DSE4 - możliwość robienia zdjęć

Postanowiłem zaktualizować system do najnowszej wersji, czyli 5DSF1. I wiesz co? Po wejściu w aparat dalej jest możliwość robienia zdjęć w trakcie kręcenia filmów.

5DSF1 - możliwość robienia zdjęć5DSF1 - możliwość robienia zdjęć

A to oznacza tylko jedno. Problem nie jest po stronie aktualizacji, funkcjonalność nie została usunięta. Problem leży po stronie twojego telefonu. Jeżeli czyszczenie danych i pamięci aparatu nie przyniosło skutku, to proponuję factory reset całego urządzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@rockbob wskazany przez ciebie temat (w linku) to nieaktualna staroć. Muszę cię zasmucić. Coś nie tak jest z twoim telefonem i aplikacją aparat.

Mam w domu model S8+. Aktualnie żona korzysta z A50, więc ten leżał nieużywany i niezaktualizowany.

Na pokładzie była jeszcze wersja 4DSE4.  W tej wersji po uruchomieniu aparatu, w zakładce wideo był przycisk robienia zdjęć, co oznacza, że nadal w trakcie kręcenia filmu można robić zdjęcia.

4DSE4 - możliwość robienia zdjęć4DSE4 - możliwość robienia zdjęć

Postanowiłem zaktualizować system do najnowszej wersji, czyli 5DSF1. I wiesz co? Po wejściu w aparat dalej jest możliwość robienia zdjęć w trakcie kręcenia filmów.

5DSF1 - możliwość robienia zdjęć5DSF1 - możliwość robienia zdjęć

A to oznacza tylko jedno. Problem nie jest po stronie aktualizacji, funkcjonalność nie została usunięta. Problem leży po stronie twojego telefonu. Jeżeli czyszczenie danych i pamięci aparatu nie przyniosło skutku, to proponuję factory reset całego urządzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
rockbob
Explorer
Opcje

@Szewcu72

@nismo

Dziękuję Wam za czas i chęci!

Wasze wskazówki pomogły (czyszczenie cache i data) Przycisk się pojawił!!!

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rockbob, rewelacyjna wiadomość! Cieszę się, że udało się przywrócić przycisk.

0 Like