Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung m23 5g zacina się

(Temat utworzony: 13-09-2022 11:29 AM)
1849 Wyświetlenia
adiku
Apprentice
Opcje

Jestem posiadaczem samsunga m23 5g. Telefon przez prawie 2 miesiące działał bez zarzutów ,a teraz potrafi nagle się zacinać z niczego, np. Wchodzę w dymek messenger i jak go wyłączam ekran jakby się freezuje. To znaczy że wychodzę z dymku i przez 3sekundy muszę czekać aż się wylaczy.podobnie jest z aparatem. Wchodzę i muszę czekać około 3-4 sekundy aż wyjdę z niego. Próbowałem usuwać niepotrzebne aplikacje ,czyścić telefon i nic z tego nie wychodzi,dalej to samo

22 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać zabieg wipe cache partition, który nie usuwa żadnych danych. Daj później znać, czy problem dalej występuje lub został rozwiązany.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

adiku
Apprentice
Opcje
Spróbuję wykonać to gdy będę miał trochę wolnego czasu i dam znać czy się coś zmieniło.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyłączyć dymki w aplikacji Messenger (Ustawienia > Dymki czatu).

adiku
Apprentice
Opcje
W tym problem ze ja potrzebuje dymków nie ważne czy te z messenger czy te nowe jakieś na które ludziom się nie podobają.
Dawidm83
Pathfinder
Opcje
a pamięć aplikacji czyściłes, czasem aktualizacja danej apki może coś popsuć mam inny model ale czasami/sporadycznie u mnie wystepuje opóźnienia z powiadomieniami w Messenger wtedy czyszcze pamięć a jak to nie pomoga to poprostu przeinstalowywuje apke
adiku
Apprentice
Opcje
Powiem ci szczerze że spróbowałem i obecnie jest dobrze ,zobaczymy na jak długo. dziękuję za pomoc
Dawidm83
Pathfinder
Opcje
czasem najprostsze rozwiązania pomagają jak czyszczenie pamieci apek do tego możesz wyłączyć/włączyć telefon a jak to nie pomaga to przeinstalowanie, ostatecznosc to hard reset itp
asiaanadia13
Apprentice
Opcje
Dobry wieczór. Kilka dni temu kupiłam Samsunga M23 i mam z nim problem.
Ścina mi się, najczęściej kiedy wychodzę np z aplikacji to się ścina i nie mogę z niej wyjść lub kiedy wchodzę w aplikację. Przy włączaniu aparatu czy to samego aparatu czy na przykład aparatu na Instagramie najczęściej. Robiłam soft reset i mam wrażenie że jest gorzej niż było.
Mam też problem z baterią. Wydaje mi się, że szybko schodzi i kompletnie tego nie rozumiem. Nie korzystam na raz z zbyt wielu aplikacji. Bateria cały dzień nie wytrzymuje. Nie wiem czy ten zakup nie był błędem
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@asiaanadia13  Dobry Wieczór

Czy oprócz Soft resetu robiła Pani jeszcze reset do ustawień fabrycznych?

0 Like