Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy s6 edge + gear vr 2

(Temat utworzony: 30-11-2017 06:45 PM)
226 Wyświetlenia
Bkochanovitz
Student
Opcje

Witam,

kilka godzin temu otrzymałem od kuriera gear vr 2 i włożyłem do nich mój telefon,wszystko pieknie działa. Pobieram jakąś grę,coś tam z łowieniem ryb ale to mało istotne. Gram 2-3 minuty, nagle wszystko się zacina ekran przestaje reagować i dźwięk się zapentla. Po chwili telefon się wyłącza i już nie chce włączyć.Nie reaguje na nic, kompletnie nie wiem co mam zrobić.Z góry dziękuję na pomoc.

Pozdrawiam

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź, czy jest możliwość uruchomienia telefonu w trybie recovery lub download mode. Znasz kombinację 3-przycisków?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Bkochanovitz
Student
Opcje

Udało mi się go uruchomić w trybie recovery, ale dopiero po tym jak się "ostudził".Teraz już uruchomia się normalnie.Wielkie dzieki za odpowiedź :face-with-tears-of-joy: Daję like 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jeżeli tak ci się nagrzał w połączeniu z okularami, to musisz sprawdzić czy tak będzie się działo cały czas. Coś zmusiło procesor do kręcenia się na pełnych obrotach. Przyjrzyj się uważnie aplikacjom działającym w tle.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Bkochanovitz
Student
Opcje

Na obecną chwilę nie mam juz problemu z wyłaczaniem się telefonu natomiast co kilkanaście minut otrzymuję powiadomienie o konieczności schłodzenia zestawu. 😕

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Przed korzystaniem z okularów ubij wszystkie aplikacje działające w tle i wtedy sprawdź, czy telefon będzie się grzał.

0 Like