Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Alpha - bateria

(Temat utworzony: 26-03-2017 08:32 AM)
2501 Wyświetlenia
krzysiek609
First Poster
Opcje

Jak wiadomo SG Alpha miał standardowo wsadzoną baterię o parametrach 1860mhA, w internecie można znaleźć powiękoszone baterie mające od 2500 do 1800mhA sygnowane logiem SAMSUNGA. Moje pytanie brzmi czy są to oryginalne produkty, a ściślej mówiąc czy SAMSUNG  produkował do Alphy baterie o większej pojemności?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem krzysiek609 :smiling-face: Tak, Samsung wydał coś takiego jak Extended Battery Kit do Samsung Alpha, bateria ta ma pojemność 2500 mAh. Obecnie raczej już oryginalnych nie kupisz, telefon przestał być wydawany dystrybutorom w listopadzie zeszłego roku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem krzysiek609 :smiling-face: Tak, Samsung wydał coś takiego jak Extended Battery Kit do Samsung Alpha, bateria ta ma pojemność 2500 mAh. Obecnie raczej już oryginalnych nie kupisz, telefon przestał być wydawany dystrybutorom w listopadzie zeszłego roku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
zOOm
First Poster
Opcje

Witam.

Gdzie moge kupić pewną oryginalną nowa baterię do samsunga Alpha. Na allegro wszyscy prawie piszą oryginalna ale nie wierze.Przedział cenowy ogromny.

Dzięki

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
O ile są jeszcze w sprzedaży to albo w BS-ach albo w serwisie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
zOOm
First Poster
Opcje
BS ach? co to jest .
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Brand Store - oficjalny salon sprzedaży firmy Samsung.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
zOOm
First Poster
Opcje
OK,dziękuje.
0 Like