Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoistne odrzucanie połączenia z wysłaniem wiadomości

(Temat utworzony: 11-09-2018 02:30 PM)
11829 Wyświetlenia
II3adDog
First Poster
Opcje

Mam taki problem. Dosyć często telefon sam odrzuca połączenie i wysyła wiadomość do dzwoniącego jak jest w kieszeni. Mam usunięte wszystkie automatyczne wiadomośći i mam włączoną funkcje zapobiegania przypodkowym nacisnięciom jak jest w ciemnym miejscu ( kieszeń, torebka)

Można coś z tym zrobić?

Jest to denerwujące, że nie wspomnę o tym że jak odrzuci połączenie z numeru stacjonarnego to potem muszę płacić za wiadomość na telefon stacjonarny

0 Like
15 Odpowiedzi
RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć 

Sprawdź następującą opcję:
Ustawienia -> Wyświetlacz -> Ekran krawędziowy -> Podświetlenie Krawędziowe -> 3 kropki w prawym górnym rogu -> Szybka odpowiedź.

0 Like
II3adDog
First Poster
Opcje

Ta opcja jest wyłączona

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Nie masz przypadkiem doinstalowanej jakiejś apki dodatkowo mogacej zarządzać połączeniami?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
II3adDog
First Poster
Opcje

Nic mi o tym niewiadomo

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź więc dokładnie ustawienia połączeń w sekcji odbieranie i odrzucanie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ninex69
First Poster
Opcje

Ja tylko do samo odzrzucanych połączeń tez miałem taki problem i wystarczy usunąć kontakt i dodać

Pozdrawiam

0 Like
franklyn777
Explorer
Opcje
Witam, od kilku dni telefon S22U sam postanawia odrzucać połączenia z losowych numerów. Czasem odrzuci moją żonę, czasem syna i rówież moich klientów. Dzieje się to totalnie losowo... nie sądziłem, że coś mnie jeszcze bardziej negatywnie zaskoczy w tym telefonie ale to już jest kpina. Nie jestem w stanie rozmawiać przez glośnomówiący bo bluetooth pierdzi, nie jestem w stanie słuchać muzyki bo bluetooth łaczy się z innym bitrate a teraz ludzie nie mogą się do mnie dodzwonić przez co tracę po prostu kasę. Kpina! 
yhcic
Navigator
Opcje
U mnie podobny problem z tym, że jak ktoś do mnie dzwoni to tego nie widać tylko pojawią się informacja o nieodebranym połączeniu... Też S22u.

Nie wiem co to się ostatnimi czasy dzieje...
0 Like
franklyn777
Explorer
Opcje
No tak, ja też widze tylko w liście połączeń jako odrzucone.
0 Like