30-09-2018 11:16 PM
Witam wszystkich,
mam problem z telefonem samsung s8+ od jakichś 2 miesięcy. Problem polega na tym, że urządzenie działa normalnie, gdy nagle po wejściu w jakąs aplikację telefon się zawiesza, i teraz opcja
a) sam się restartuje i można dalej normalnie funkcjonować
b) telefon się wyłącza i nie reaguje na próbę włączenia go za pomocą przycisku "power"
Przeczytałem, że telefon można uruchomić ponownie za pomocą kombinacji przycisków Volume Down + Bixby + Power. To rozwiązanie okazało się pomocne, pojawiało się menu na turkusowym tle, a ja wybierałem opcję przypisaną do przycisku Volume Down ( resteruj albo coś takiego). Urządzenie uruchamia sie ponownie i można z niego normalnie korzystac. Drugi przypadek jest taki, że telefon, gdy leży nieużywany na przykład w nocy, wyłącza się i wtedy powtarza się sytuacja z punktu b. Niestety dzisiaj również się zaciął, wyłączył i kombinacja klawiszy już nie pomogła. Czy da się coś zrobic oprócz wysłanie go do serwisu, potrzebuje telefonu na co dzień, a nie mam obecnie jakiegoś, który mogłby mi ten zastąpić. Dodam jeszcze, że jakiś miesiąc od zaczęcia się tych problemów, restartowałem urządzenie do ustawień fabrycznych, żeby wykluczyć błędy w oprogramowaniu. Nie wiem, co może być przyczyną takich problemów, wcześniej urządzenie działało bez zarzutów. Mam ten telefon od prawie roku.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
01-10-2018 07:06 AM
Raczej niema wyjścia bez oddania do serwisu zobacz tutaj https://eu.community.samsung.com/t5/Urządzenia-Mobilne/Problem-z-Galaxy-S8-Zawiesza-się/td-p/272365
01-10-2018 07:06 AM
Raczej niema wyjścia bez oddania do serwisu zobacz tutaj https://eu.community.samsung.com/t5/Urządzenia-Mobilne/Problem-z-Galaxy-S8-Zawiesza-się/td-p/272365
23-02-2023 06:24 PM
Dzień dobry, tak jak w tytule posiadam samsunga s8 (wymieniono mu baterię na nową) i jest taki problem że telefon normalnie podładowałem do 80%, zacząłem przeglądać zdjęcia telefon się wyłączył i był cały czas delikatnie ciepły ekran. Nie dało się go całkowicie włączyć, ani nawet jak podłączyłem do ładowarki zero reakcji. Na następny dzień było 0% podładowałem go do 40% i ta sama reakcja. Co robić??
Pozdrawiam Konrad
23-02-2023 06:53 PM