26-05-2020 11:56 AM
Cześć, od wczoraj mam pewien problem ze swoim trzyletnim telefonem.
wczoraj zawiesił się ze 3-4 razy w ciągu dnia (było to pierwsze zawieszenie od nowości) i musiałem go hard resetować kombinacją 4 przycisków.
dzisiaj znowu się zawiesza (średnio co 15-30min) ale dodatkowo sam się restartuje.
zrobiłem przywrocenie do ustawien fabrycznych ale to nic nie zmieniło...
Pozdrawiam,
And
26-05-2020 12:02 PM
@andzejpth, jeżeli przywrócenie ustawień fabrycznych nie przyniosło oczekiwanego rezultatu to obawiam się, że w telefonie wystąpiła usterka sprzętowa. W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.
26-05-2020 12:03 PM
@andzejpth W takim przypadku pozostaje udać się do serwisu tam sprawdzą do się dzieje z twoim telefonem Znajdź serwis
27-05-2020 06:38 PM
może Panowie to przełom, ale na apliakcji messenger (niestety nie mam screena bo w tym momencie telefon mi się zawiesił i nie mogłem go zrobić) mialem na ekranie cos takiego - pasek szerokosci 3-5mm bialo czarny. oczywiscie przypadek aplikacji bo na operze/instagramie czy po prostu na pulpicie telefonu tez byly zawiechy i restarty. mniej wiecej cos takiego.
Pozdrawiam,
Andrzej.
27-05-2020 09:09 PM
@andzejpth, tak jak wspomniałem w mojej poprzedniej wiadomości konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.