Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG S7 zawiesza się i restartuje

(Temat utworzony: 26-05-2020 11:56 AM)
3460 Wyświetlenia
andzejpth
Student
Opcje

Cześć, od wczoraj mam pewien problem ze swoim trzyletnim telefonem.

wczoraj zawiesił się ze 3-4 razy w ciągu dnia (było to pierwsze zawieszenie od nowości) i musiałem go hard resetować kombinacją 4 przycisków.

dzisiaj znowu się zawiesza (średnio co 15-30min) ale dodatkowo sam się restartuje.

zrobiłem przywrocenie do ustawien fabrycznych ale to nic nie zmieniło...

Pozdrawiam,

And

0 Like
4 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@andzejpth, jeżeli przywrócenie ustawień fabrycznych nie przyniosło oczekiwanego rezultatu to obawiam się, że w telefonie wystąpiła usterka sprzętowa. W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@andzejpth  W takim przypadku pozostaje udać się do serwisu tam sprawdzą do się dzieje z twoim telefonem Znajdź serwis

andzejpth
Student
Opcje

może Panowie to przełom, ale na apliakcji messenger (niestety nie mam screena bo w tym momencie telefon mi się zawiesił i nie mogłem go zrobić) mialem na ekranie cos takiego - pasek szerokosci 3-5mm bialo czarny. oczywiscie przypadek aplikacji bo na operze/instagramie czy po prostu na pulpicie telefonu tez byly zawiechy i restarty. mniej wiecej cos takiego.

Pozdrawiam,

Andrzej.ss7.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@andzejpth, tak jak wspomniałem w mojej poprzedniej wiadomości konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

0 Like