Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20 FE - problem z hasłem po aktualizacji

(Temat utworzony: 24-03-2025 09:29 AM)
296 Wyświetlenia
Members_fPBvt6t
First Poster
Opcje

pomocy,

w sobotę  po ponownym włączeniu telefonu wgrała się jaka aktualizacja - UI czy coś takiego, po ponownym uruchomieniu tel nie przyjmuje hasła twierdząc, że jest błędne. Próbowałem wiele razy aż zablokowało tel (obecnie na 24 h do ponownej próby). Ten wipe cache nie pomogło. Niestety hard reset nie wchodzi w grę ze względu na zawartość telefonu. Co się stało z tym hasłem? samo się zmieniło na losowe czy to błąd tego upgrade że system nie rozpozna jakiegokolwiek hasła? czy można liczyć, że wyjdzie jakaś łatka która zlikwiduje ten problem? czy firmy odzyskujące dane będą w stanie przełamać to hasło - pierwotne miało 15 znaków (cyfry, mała i duża litera i znak specjalny)

HELP

0 Like
10 Odpowiedzi
miroON
Big Cheese
Opcje
soorki jesli moge sie podpiąć do pytania bo tez mn to zainteresowalo A nie posiadam jeszcze takiej wiedzy na ten temat
Czy proby odblokowania tel miedzy 1szą probą a kolejną nastepną wynoszą zawsze np 3 czy miedxy jedną a kolejną sa to juz np 2 proby Nastepnie jest juz tylko 1 proba ?
Taki przyklad ...odblokowanie za 24h to prob jest 3 czy 1 i za 36h 3 czy jedna ??

Orientuje sie tu ktos ?? Jak to pozniej po takim czasie wyglada ?
0 Like