Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z VR

(Temat utworzony: 28-02-2020 09:38 AM)
4907 Wyświetlenia
daniel319666
Apprentice
Opcje

Witam. Pare dni temu zrobilem aktualizacje androida ktora mi wyskoczyla na moim s9+ i od tego momentu, nie moge uzywac vr. Wchodze np na YT i szukam jakiegos filmiku vr, po czym klikam ikonke okularow (mam zwykle najtansze, nie samsung gear vr) wyskakuje zapytanie czy wlaczyc tryb vr z domeny (czego wczesniej nie bylo) i w tym momencie  po potwierdzeniu, obraz sie zacina, i moge co najwyzej z tego wyjsc a jak wracam i klikam ponownie, to wyskakuje mi informacja ze musze miec odpowiednia aplikacje np chrome do odtwarzania vr i pokazany jest kod qr (mam wlasnie w chrome odpalone)

0 Like
Przejdź do rozwiązania
13 Odpowiedzi
7omek
Student
Opcje
Takie działania są nielegalne. Coś masz A potem to Ci zabierają. Skandal. Po włożeniu telefonu do okularów jest komunikat o błędzie sieci.
Zakupy zrobione w aplikacji nie chcą się pobrać, które zostały kupione za pieniądze!. Przecież to kradzież! Takie działania w UE są nielegalne. Pozdrowienia z Polski.
0 Like
7omek
Student
Opcje
Twoje rozumowanie jest błędne
0 Like
7omek
Student
Opcje
Ciekawe jak Ci wycofaja koło bo też stare. Jest różnica między prawami które nazywasz wraz z kupnem A Tym co piszesz. Skąd Ty jesteś?
0 Like
7omek
Student
Opcje
Niedopuszczalne jest sytuacja gdy coś masz A potem Ci to zabierają. Ja zapłaciłem za oprogramowanie, za Google. To działało i nie jest to sytuacja na która się powolujesz, że mam nie wspierane coś tam i trzeba iść z duchem czasu. Zapłaciłem z gry i sprzęt. Co innego gdybym chciał mieć nowe oprogramowanie na sprzęcie który tego nie obsługuje przyczyn technocznych A do takiej sytuacji nawazujesz to co innego. Złodziejska praktyka i tyle i bardzo nie fair. Jak to się nikt nie burzy. Nie jestem nikt A Ty rozejrzyj się lepiej po necie. To że ludziom się nie chce bo ręce opadają to inna sprawa. To nie zmienia faktu. Jest powszechne bo na to pozwalają ludzie podobni Tobie. W Apple jakoś kluczowe aplikacje są dostepne na starsze urządzenia. Co za enigmatyka. Stare, nie wspierane, dodatkowe..... nazwijmy rzeczy po imieniu: mój program, moja własność. Ja się z tym nie zgadzam.

Co do 4g 2g i itd to pow9em, że nigdy nie mieli praw do fali, nie nabyli prawa do posiadania czestotliwosci. inaczej jest z oprogramowaniem czy muzyką gdzie jednocześnie masz na to indywidualna licencję w momencie zakupu. Masz prawo do rozporządzania tym.
0 Like