Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z VR

(Temat utworzony: 28-02-2020 09:38 AM)
4085 Wyświetlenia
daniel319666
Apprentice
Opcje

Witam. Pare dni temu zrobilem aktualizacje androida ktora mi wyskoczyla na moim s9+ i od tego momentu, nie moge uzywac vr. Wchodze np na YT i szukam jakiegos filmiku vr, po czym klikam ikonke okularow (mam zwykle najtansze, nie samsung gear vr) wyskakuje zapytanie czy wlaczyc tryb vr z domeny (czego wczesniej nie bylo) i w tym momencie  po potwierdzeniu, obraz sie zacina, i moge co najwyzej z tego wyjsc a jak wracam i klikam ponownie, to wyskakuje mi informacja ze musze miec odpowiednia aplikacje np chrome do odtwarzania vr i pokazany jest kod qr (mam wlasnie w chrome odpalone)

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@daniel319666 

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Chrome oraz Usługi Google Play. Jeżeli masz dostępne jakieś aktualizacje do przeglądarku, też je zainstaluj.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@daniel319666 

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Chrome oraz Usługi Google Play. Jeżeli masz dostępne jakieś aktualizacje do przeglądarku, też je zainstaluj.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
daniel319666
Apprentice
Opcje
Dzięki :face-with-tears-of-joy: pomogło :face-with-tears-of-joy: można temat zamknąć
Douma1__
Pathfinder
Opcje
Witam podłączyłem mojego starego s9+ do właśnie kupionego z lombardu samsung gear vr i pisze żebym pobrał update w ustawieniach ale ja nie jestem zalagowany tam jesczce i zatrzymało się na podowaniu adresu emial a s9 ma najnowsza wersja androida jaka mogła więc jak ktoś się proszę o pomoc dziękuję z góry.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Douma1__, Samsung już jakiś czas temu zrezygnował ze wsparcia technologii Gear VR, więc raczej za dużo z tego urządzenia nie wyciągniesz. Błędy, jak widzisz, mogą się pojawić już na etapie logowania i aktualizacji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

AMOGUS2
Apprentice
Opcje
Galaxy S7 nie wykrywa aktualizacji Gear VR
image
image
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@AMOGUS2, Samsung już jakiś czas temu zrezygnował ze wsparcia technologii Gear VR, dlatego aktualizacja nic nie zmieni i nie będziesz mógł korzystać z tej usługi.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

AMOGUS2
Apprentice
Opcje
😕
0 Like
Members_XndrjWp
First Poster
Opcje

Kupilem teraz na dniach google Samsung Gear VR SM-r323. Mam tez do nich Galaxy S7. Po tym co czytam i ile przewalczylem z tym telefonem rozumiem, ze na dzien dzisiejszy sprzet nadaje sie do smieci?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_XndrjWp, może masz możliwość zwrotu zakupu?

Witaj na Forum Samsung!