Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Samsung Galaxy M31s

(Temat utworzony: 09-12-2020 11:23 PM)
2586 Wyświetlenia
DagmaraBO
First Poster
Opcje

Cześć, 

Mam dość irytujący problem z moim telefonem, model Samsung Galaxy M31s. Po podłączeniu do niego słuchawek, słychać w tle denerwujące buczenie. Nie ma znaczenia, czy podłączam słuchawki, które były w zestawie z telefonem, czy jakiekolwiek inne. Buczenie słychać zarówno podczas rozmowy telefonicznej, jak i słuchania muzyki, czy odtwarzania YouTube. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?

Pozdrowienia.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DagmaraBO  Wykonaj w takim razie wipe cache partition a jeżeli nie przyniesie poprawy hard reset według instrukcji:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DagmaraBO  Cześć

Czy podczas używania słuchawek telefon jest ładowany ładowarką?

0 Like
DjBurn
Journeyman
Opcje
Może to być wina wejścia. jakieś uszkodzenie mechaniczne. albo zobacz czy nic tam nie zalega no kurz. jeśli to nic z tych rzeczy możesz spróbować przywrócić ustawienia fabryczne lub od razu dać fona do serwisu
0 Like
DagmaraBO
First Poster
Opcje

Cześć,

nie, telefon nie jest podczas używania słuchawek ładowany ładowarką.

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DagmaraBO  Wykonaj w takim razie wipe cache partition a jeżeli nie przyniesie poprawy hard reset według instrukcji:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Raptus01
Student
Opcje

Gdyby ktoś jeszcze kiedyś miał ten sam problem, a natknął się na ten wątek.
1. Bzyczenie nie występuję w radiu.
2. Kiedy ekran jest wyłączony bzyczenie ustępuje.
3. Nie jest problem wyjście słuchawkowe, ponieważ nawet bezprzewodowe słuchawki po sparowaniu mają ten sam problem.
4. Bzyczenie nie występuje kiedy używa się głośników.
Tyle wyczytałem z Internetu oraz obserwacji swojego telefonu. W większości wskazuje to na problem softwarowy, lecz jeszcze nigdzie nie widziałem rozwiązanie tego problemu. Możliwe, że w kolejnych updatach to załatają. Wiele ludzi ma z tym problem. 😞 

baymun
Journeyman
Opcje
witam też mam ten sam problem. nie dzieje się gdy jest wyłączony ekran
0 Like
baymun
Journeyman
Opcje
mam pytanie czy ktoś odsyłał telefon do serwisu
0 Like
Oleks56
Student
Opcje
Witam, mam problem z moim Samsung Galaxy m31s dość często ekran sam się wyłącza.Aby włączyć ekran trzeba zablokować telefon i następnie go rozblokować
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Oleks56, próbowałeś ponownie uruchomić smartfon? Wykonaj także zabiegi Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.