15-07-2020 06:15 PM
Witajcie. Mniej wiecej pol roku temu mialam ten sam problem , nie pamietam jak sobie z nim poradzilam ale szukalam odpowiedzi wszedzie.
problem polega na odblokowaniu telefonu przez haslo .
nie zmienialam go a haslo nie pasuje . Wpisuje na podgladzie ze haslo jest widoczne tak wiec nie ma mozliwosci o pomyle.
odcisk palca nie wchodzi w gre poniewaz zapomnialam i zresetewalam telefon 🙄🙈
czy ktos mial taka sytuacje ?
Co oprocz twardego resetu moge zrobic ? 😞
niestety ale odblokowania przez aplikacje nie mam aktywne bo przy ostatniej takiej akcji jeszcze nie bylo tej opcji 😩🙈
15-07-2020 06:39 PM
Korzystasz z funkcji "znajdź mój telefon" ?
15-07-2020 06:54 PM
Tak ale opcja odblokuj telefon nie dziala.
Jak pierwszy raz mialam taki problem to niestety ale albo nie bylo tej opcji albo nie widzialam jej.
15-07-2020 06:58 PM
@Tinac jeśli ta opcja nie działa to nie pozostaje nic innego jak hard reset.
05-11-2023 04:42 PM
Problem z odblokowaniem S22 ULTRA.Po przeniesieniu z Samsunga na IPhone 15 plus i wyłączeniu Samsunga ,a następnie ponownym uruchomieniu ,tel żąda wpisania hasła .Wielokrotne próby wpisania prawidłowego hasła bez oczekiwanego efektu ,zależy mi na zdjęciach w ukrytym folderze Google ,stąd też nie chcę jeszcze resetować telefonu , inne możliwości odblokowania tel również nieskuteczne (odcisk palca) .Proszę o pomoc .Z góry bardzo dziękuję. Dodam że hasło w Samsungu na 100 %podczas przesyłania danych nie było zmieniane .PozdrawiamWszystkich forumowiczów.
06-11-2023 08:49 AM
@Members_XToEfih, czy na telefonie zostało skonfigurowane odblokowanie zdalne? Jeśli tak, to można spróbować odblokować za pomocą usługi SmartThings Find.