Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połaczeniem telefonu z tv

(Temat utworzony: 10-02-2018 09:49 PM)
9528 Wyświetlenia
Patrycja96
Apprentice
Opcje

Witam,  chciałabym oglądać filmy z telefonu na telewizorze.  W jednym że sklepów ze sprzętem AGD doradzili mi kupić kabel mhl.  Telewizor również mam Samsunga.  Niestety, ale nie działa ani telewizor nie widzi telefonu ani telefon telewizora i nie wiem dlaczego.  Będę wdzięczna za pomoc 

0 Like
9 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A my tu wszyscy będziemy Ci bardzo wdzięczni, gdy przekażesz nam informacje o posiadanych urządzeniach. Jaki model telewizora oraz jaki model telefonu.
Uwierz, że będzie nam łatwiej cokolwiek doradzić. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Patrycja96
Apprentice
Opcje

Przepraszam pisałam w drodze . Telefon Samsung Galaxy J7 2017 A telewizor Samsung model LE37D550K1W 

Nie bardzo się na tym znam więc jak są potrzebne jeszcze jakieś informacje to oczywiście poszukam 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
No to mamy problem z tymi Twoimi specjalistami ze sklepu AGD. Ten telefon nie wspiera technologii MHL 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Patrycja96
Apprentice
Opcje

Oj to nie dobrze.  Czyli problem jest w telefonie a nie np w starym modelu telewizora ?A jest jakaś inna opcja żeby połączyć telefon z tv żeby oglądać filmy np z showmax? 

A model Samsunga A3 ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

A ten tv to ma jakieś wifi i możliwość obslugi wifi direct, bo nie mogę znaleźć jego opisu.

A3 też nie obsługuje MHL, ale wifi direct już tak, podobnie jak J7.

0 Like
Patrycja96
Apprentice
Opcje

Niestety to już straszy model tv i nie ma takiej funkcji 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
No to coś trzeba wymienić 😞

0 Like
koras1967
Explorer
Opcje
A s22 + działa przez kabel hdmi dex???
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@koras1967  Już otrzymałeś odpowiedz na zadane pytanie i nie trzeba zadawać tego samego w innych.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-smart-view-screen-mirroring-wi-...