Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniami przychodzącymi

(Temat utworzony: 22-03-2020 09:47 AM)
3846 Wyświetlenia
possibility19
First Poster
Opcje

Witam,

Pojawił mi się dzisiaj taki problem w moim Galaxy S8, że jeżeli ktoś do mnie dzwoni to pokazuje mi się tylko jego numer, bez nazwy kontaktu. Jak patrzę w historię połączeń to również widzę tylko numery bez nazw, może dwa-trzy kontakty wyświetlają mi się z nazwą. Myślałam, że to przez zapis części kontaktów na telefonie, a części na karcie lub formatu zapisu z +48 i bez, jednak to nie to. Próbowałam oczywiście standardowego wyłączenia telefonu, ale bez skutku. Proszę o pomoc.

0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@possibility19  Czy nazwa się wyświetla gdy wykonujesz połączenie ? Możesz wyczyścić, pamięć kontaktów podaje Ci jak to zrobić ustawienia->aplikacje->kontakty.

Screenshot_20200322-111611_Settings.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@possibility19, czy w ostatnim czasie instalowałeś jakieś dodatkowe aplikacje? Sprawdź czy rozpoznawanie kontaktów działa poprawnie w trybie bezpiecznym.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@possibility19 myślę, że problem spowodowany jest właśnie rozmieszczeniem kontaktów w różnych lokalizacjach. A ustawienia wyświetlania powodują, że nie wszystkie wyświetlają się z opisami.

Proponuję przenieść wszystkie do jednej lokalizacji i wybranie jej jako główną do zapisu i wyświetlania.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Omega1313
Pioneer
Opcje

Witam i proszę o pomoc .

Ekran biały przy połączeniu przychodzącym .

Jest powiadomienie dźwiękowe , ale nie można nawiązać ani zakończyć rozmowy .......

Biały ekran.

HELP

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Omega1313, Czy wykonywałeś już jakieś próby naprawy ? Na początek spróbuj ponownie uruchomić telefon.

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Czy zmieniałeś skórki , czy próbowałeś zmienić na czarne tło , Screenshot_20230112_185209_Settings.jpg
0 Like
Omega1313
Pioneer
Opcje

Nie .

Reset dialera i pamięci .

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Czyli tu Screenshot_20230113_091651_Settings.jpg
0 Like
dexon
First Poster
Opcje
Nieraz się zdarza że nie można odblokować przy nadchodzącym sygnale dzwoniących . Pokazuje się blokada telefonu.Summer Sunset_1000006452_1689626211.jpg
0 Like