Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z kolorem niektórych filmów

(Temat utworzony: 09-06-2020 07:34 PM)
594 Wyświetlenia
Szugi
First Poster
Opcje

Witam, otóż od ostatniej aktualizacji telefonu mam pewien problem mianowicie niektóre filmiki głównie na instagramie odtwarzają się w dziwnych kolorach, ten sam problem zauważyłem wczoraj na aplikacji twitch gdy chciałem obejrzeć transmisję na żywo lecz ona także odtwarzała się w dziwnych kolorach

Telefon to Samsung galaxy j6

Tak wygląda mój problem, nie dotyczy on każdego filmu tylko niektórychTak wygląda mój problem, nie dotyczy on każdego filmu tylko niektórych

0 Like
6 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szugi, Na początek wykonaj wipe cache partition. Napisz także oznaczenie aktualizacji, którą zainstalowałeś. Podejrzewam, że była to aktualizacja do Androida 10 CTC8 ?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szugi, do kompletu spróbuj również wyczyścić dane aplikacji, w których występuje problem. Instrukcję znajdziesz w tym wątku (punkt nr 4).

Szugi
First Poster
Opcje

Wykonałem wipe cache partition oraz wyczysciłem dane aplikacji i niestety nie pomogło 

Wersja androida 10 jeśli chodzi o oznaczenie aktualizacji nie wiem czy o to chodzi ale nic innego nie znalazłem 20200609_213547.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szugi, wygląda na to, że ten problem pojawia się u niektórych użytkowników Galaxy J6 po aktualizacji systemu do wersji Android 10. Znalazłem wątek na amerykańskim forum, gdzie opisywany jest dokładnie ten sam problem. Wygląda na to, że konieczna jest poprawka w oprogramowaniu. Zachęcam do zgłoszenia błędu za pomocą aplikacji Samsung Members.

Szugi
First Poster
Opcje

No cóż w takim nie pozostaje mi nic innego niż czekać :face-with-tears-of-joy:

Ale i tak dziękuję za chęć pomocy :handshake:

Pozdrowionka

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szugi, nie ma sprawy. Koniecznie się odezwij po kolejnej aktualizacji oprogramowania i daj znać czy problem ustąpił :winking-face:

0 Like