27-01-2018 09:23 PM – ostatnio edytowany 28-04-2018 04:12 PM przez KrzysiekK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,
Tak jak w opisie. Moj telefon przez cały dzień dobrze pracował bez zarzutu a tu nagle tak moze pozostawieniu na 1h w pokoju widząc że ktoś napisał i mam do dziś powiadomienie (w formie lapki powiadomień koloru niebieskiego). Gdy sięgnołem do niego żeby przeczytac wiadomość nie mogłem obudzic ekranu ani przyciskiem zasilania ani HOME więc sprobowałem kombinacji zasilanie + VoL-. Kombinacja nie do końca zadziałała ponieważ ciagle mam logo samsung galaxy s6 edge a telefon nadal nie właczył sie tak jakby sie zawiesił. Dioda powiadomień nadal miga na niebiesko.
Co mam zrobić czekać aż się rozładuje ? Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
Edit: Telefon nie chce albo nie może załadować androida zawiesza sie na logu własnym
27-01-2018 11:13 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Volume UP + Home + Power, następnie wpie cache partiton i reboot system now. W recovery poruszamy się przyciskami głośności, zatwierdzamy przyciskiem Power. Sprawdź, czy wstanie?
28-01-2018 11:44 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie działa tak jakby się też zawieszało
28-01-2018 10:27 PM — edytowano 28-01-2018 10:28 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No to nie pozostaje nic innego, jak bardziej drastyczne działanie, czyli opcja wyżej. Factory reset.
Ta opcja, powoduje niestety, usunięcie wszystkich danych z telefonu i przywrócenie go do ustawień fabrycznych.