Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z galaxy s6 edge

(Temat utworzony: 27-01-2018 09:23 PM)
3642 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Vistion
Student
Opcje

Witam,

Tak jak w opisie. Moj telefon przez cały dzień dobrze pracował bez zarzutu a tu nagle tak moze pozostawieniu na 1h w pokoju widząc że ktoś napisał i mam do dziś powiadomienie (w formie lapki powiadomień koloru niebieskiego). Gdy sięgnołem do niego żeby przeczytac wiadomość nie mogłem obudzic ekranu ani przyciskiem zasilania ani HOME więc sprobowałem kombinacji zasilanie + VoL-. Kombinacja nie do końca zadziałała ponieważ ciagle mam logo samsung galaxy s6 edge a telefon nadal nie właczył sie tak jakby sie zawiesił. Dioda powiadomień nadal miga na niebiesko. 

Co mam zrobić czekać aż się rozładuje ? Prosze o pomoc.

Pozdrawiam.

Edit: Telefon nie chce albo nie może załadować androida zawiesza sie na logu własnym

0 Like
3 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@Vistion
Volume UP + Home + Power, następnie wpie cache partiton i reboot system now. W recovery poruszamy się przyciskami głośności, zatwierdzamy przyciskiem Power. Sprawdź, czy wstanie?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Vistion
Student
Opcje

Nie działa tak jakby się też zawieszało 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

No to nie pozostaje nic innego, jak bardziej drastyczne działanie, czyli opcja wyżej. Factory reset.

Ta opcja, powoduje niestety, usunięcie wszystkich danych z telefonu i przywrócenie go do ustawień fabrycznych.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like