Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Połączenia przychodzące

(Temat utworzony: 27-09-2019 09:03 PM)
8410 Wyświetlenia
lChrumczatkal
First Poster
Opcje

Cześć, posiadam samsung S8 gdy ktoś dzwoni do mnie w trakcie rozmowy nie dostaje  żadnego  powiadomienia o przychodzącym połączeniu. Czy ktoś wie jak to można zmienić, by informowali mnie o przychodzącym połączeniu? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Jest to usługa operatorska nie systemowa. Musisz mieć ją aktywną na koncie, a co zatym idzie konieczny jest kontakt z operatorem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Jest to usługa operatorska nie systemowa. Musisz mieć ją aktywną na koncie, a co zatym idzie konieczny jest kontakt z operatorem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
piotr1111111
First Poster
Opcje
witam czy jest ktoś w stanie mi pomudz
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli Twoje pytanie jest powiązane z tym wątkiem to pytaj śmiało. Jeżeli chcesz zapytać o coś innego to w pierwszej kolejności skorzystaj z wyszukiwarki. Jeżeli nie znajdziesz podobnego wątku to załóż nowy dokładnie opisując problem.

0 Like
piotr1111111
First Poster
Opcje
Mam samsunga a21 i mam w nim problem z połączeniami oczekującymi che to wyłączyć ale nie mogę z pozycji słuchawki operator tez muwi ze po ich stronie nie ma takiej możliwości bo mam numer na kartę z kiosku i nie wiem czy w jakiejś aplikacji da się to wyłączyć a denerwuje mnie to ze jak ktoś dzwoni do mnie po mi pipczy w telefonie a osoba dzwoniaca w tym czasie słyszy pozostań na lini i juz nie wiem co mam robić
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@piotr1111111 operator Ci wytłumaczył dlaczego nie ma możliwości wyłączenia usługi. Jeżeli jest to zablokowane po stronie operatora, to z poziomu telefonu również się tego nie wyłączy. Możesz spróbować w ustawieniach aplikacji telefon wyłączyć opcję "Zezwalaj na dźwięki alarmów/powiadomień w połączeniach"