Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pasek nawigacji w Galaxy J3 z Android 8

(Temat utworzony: 25-06-2020 01:41 PM)
832 Wyświetlenia
MaxFree
Apprentice
Opcje

Witam.

Galaxy J3 Android 8 ma sprzętowy pasek nawigacji (3 przyciski są elementem tel.).

Da się włączyć ten pasek na ekranie / jak to zrobić ?

0 Like
7 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MaxFree  Możesz pokazać, o jaki Ci chodzi pasek ?

0 Like
MaxFree
Apprentice
Opcje
potrzebuję te przyciski mieć na ekranie, żebym miał do nich dostęp kursorem myszki.

Samsung-Galaxy-J3-2017.png

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaxFree  Nie ma takiej możliwości poniewaz przyciski funkcyjne masz już wbudowane.

MaxFree
Apprentice
Opcje

W ustawieniach na tel. nie znalazłem możliwości włączenia tych przycisków funkcyjnych na ekranie, ale może da się dograć jakąś aplikację żeby to mieć ? chcę operować kursorem podłączonej myszki, a bez tych przycisków na ekranie i tak muszę naciskać je palcem na tel. żeby np. przejść do innej włączonej aplikacji.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaxFree  

Bardzo niespotykany sposób sterowania telefonem za pomocą myszki :smiling-face:

Nie wiem czy jest taka aplikacja, która by dograła takie opcje :smiling-face:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaxFree, Możesz skorzystać z funkcji Menu asystenta dostępnej w ustawieniach dostępności. Po jej włączeniu na ekranie pokaże się pływający przycisk zawierający wybrane przez Ciebie skróty w tym te z paska nawigacyjnego.

Screenshot_20200625-144533_One UI Home.jpgScreenshot_20200625-144542_One UI Home.jpg

Druga możliwość to instalacja aplikacji One Hand Operation + i skonfigurowanie gestów przeciągnięcia, które będą wykonywać polecenia wstecz, ostatnie i home.

Screenshot_20200625-145332.png

MaxFree
Apprentice
Opcje

@