Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One ui 6.0

(Temat utworzony: 14-08-2023 11:51 AM)
4994 Wyświetlenia
niewiem999
Explorer
Opcje
Witam chciałbym się dowiedzieć kiedy będzie oficajne wydanie one ui 6.0 w Polsce i w jakim czasie i na jakie telefony (łącznie z one ui core)
Tagi (1)
67 Odpowiedzi
Kubkubs3234
Apprentice
Opcje
Tak, on ją dostanie. Sam też mam m23
Lisu2116
First Poster
Opcje
Dzień Dobry jak pobrać Android 14 i One UI na Smamsunga Galaxy M13

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Niestety wersja beta nie jest jeszcze dostępna na ten model. W programie beta uczestniczą tylko smartfony z serii Galaxy S23/+/Ultra, a w Korei i USA jeszcze z serii 22. Dopiero przy oficjalnej wersji pojawi się możliwość pobrania Androida 14 i One UI 6.
0 Like
Rafał_A_
Helping Hand
Opcje
Musisz poczekać na harmonogram i stabilną wersję dla tego modelu
0 Like
Wiktor06
Explorer
Opcje
Mój kolega ma Samsunga Galaxy M23 5G i nie wiem czy polecić mu update do OneUI 6.0 w sensie obawiam się że jego telefon zacznie o wiele wolniej działać. Kiedys czytałem że ten telefon nie uciągnie OneUI 6.0 o będzie tragicznie. Poki co kumpel jest zadowolony z telefonu i mam nadzieję że będzie tak dalej (sam mu go poleciłem w tej cenie xd). Ja ogólnie mam A53 5G i A14. Na A53 czternastka chodzi porównywalnie do swych poprzedników (czyli mocno średnio). Mam też A14 jako second main właśnie też zastawiam się jak to mogłoby działać
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Raczej nie zauważy różnicy w wydajności, android 14 nie wnosi zbyt wiele nowego i nie ma jakiś realnie większych wymagań... na A52S oneUI 6.0 śmiga pięknie, i nie widac zadnej roznicy w wydajnosci do 5.1 - ale, inna sprawa to telefon porównywalny z A54... (co snapdragon to nie exynos 😜)
Kemel
Student
Opcje
Po aktualizacji M23 w styczniu 2024 telefon wolniej działa a większość aplikacji zawiesza się.
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Niestety często po aktualizacji do nowej wersji androida trzeba zrobić restart do fabrycznych beż przywracania z kopii zapasowej żeby dobrze dochodziło 😞 niestety taki podły urok androida.