Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oficjalny Harmonogram One ui 6

(Temat utworzony: 15-11-2023 06:48 PM)
2449 Wyświetlenia
horuseus72
Pioneer
Opcje
Witam, zauważyłem że wielu ludzi jest zdezorientowanych "oficjalnym" harmonogramem aktualizacji one ui 6,
Więc zdecydowałem to sprostować skoro żaden moderator tego nie zrobi.

Harmonogram został udostępniony ok. 3 tygodnie temu na Rumuńskim samsung members przez moderatora społeczności.
2 dni temu został usunięty.
(prawdopodobnie przez fakt mocnego opóźnienia lub były to spekulacje moderatora)

Ten harmonogram nigdy nie był oficjalny
I w żaden sposób nie należy się nim sugerować.
(Mimo tego że wiele popularnych stron go opublikowało.)

Jedyne modele którym samsung do tej pory udostępnił tą aktualizacje to S23, S23+ i S23 Ultra.

W tym roku aktualizacja jest mocno opóźniona w porównaniu do zeszłego, i nie spodziewałbym się oficjalnego harmonogramu.

Telefony które według tego harmonogramu miały dostać aktualizacje w tym tygodniu, w większości dostały listopadową łatke bezpieczeństwa, co może oznaczać że w tym miesiącu nie dostaną aktualizacji do one ui 6. 
(Zwykle gdy samsung planował udostępnić aktualizacje do One ui X w danym miesiącu, zwyczajnie łatka była 'wbudowana' w ten update, niezależnie czy był udostępniany na początku, w środku czy na końcu miesiąca)
Ale to tylko spekulacje.

Pozdrawiam i życzę miłego czekania.

Zeus24
Journeyman
Opcje
Ma ktoś S 22 Ultra kupionego u jakiegoś operatora? Ma ktoś już androida 14 na z brandowany urządzeniu? Orientuje się ktoś ile to może trwać?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Zeus24, na forum pojawiały się informacje, że smartfony z serii S22 od Orange oraz T-Mobile dostały aktualizacje. Co do dokładnych dat w przypadku urządzeń brandowanych, to nikt Ci na to pytanie nie odpowie, bowiem odpowiedź zna tylko operator.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

KPM260269
Journeyman
Opcje
S 22 Ultra w sieci Plus, nie ma jeszcze aktualizacji ...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KPM260269, Plus nigdy nie był najszybszy jeżeli chodzi o udostępnianie aktualizacji oprogramowania.

KPM260269
Journeyman
Opcje
Dzisiaj S 22 Ultra w sieci Plus dostał aktualizacje ...
MariuszJ_
Explorer
Opcje
Witam.Ja też nie miałem i zrobiłem to ręcznie w informacjach o oprogramowaniu telefonu.Niewiem czemu to nieweszło to z automatu.PPozdrawiam.
0 Like
Mlody31
Pioneer
Opcje
Mam galaxy galaxy S
22 ultra w orange i mam androida 14 od 20 listopada
0 Like
KPM260269
Journeyman
Opcje
Kiedy aktualizacja S 21 plus, czy ktoś otrzymał aktualizacje???
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KPM260269, według najnowszego harmonogramu modele Galaxy S21 otrzymają aktualizację w grudniu:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/harmonogram-aktualizacji-android-14-z-o...

KPM260269
Journeyman
Opcje
Dziękuję bardzo, pozdrawiam serdecznie ...
0 Like