Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

M31S totalna blokada

(Temat utworzony: 12-05-2022 01:03 PM)
2363 Wyświetlenia
oppaotomkarmaharry
Journeyman
Opcje

Hej,

mam taki problem, mój M31S nagle się wyłączył, a po restarcie nie można go odblokować - wyświetla się informacja - spróbuj ponownie za 1440 minut. Restartowałem telefon, również czyściłem pamięć podręczną. czy ktoś miał do czynienia z takim błędem? Czy jest sposób na odzyskanie danych?

12 Odpowiedzi
rys3
Pathfinder
Opcje
A aktualizowałeś do android 12 ???
oppaotomkarmaharry
Journeyman
Opcje

Wydaje mi się, że tak, niestety nie jestem teraz w stanie sprawdzić wersji systemu.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oppaotomkarmaharry  hej

Rozumiem że mimo poprawnego kodu blokady nie można go odblokować?

oppaotomkarmaharry
Journeyman
Opcje

ekran blokady nawet nie jest widoczny - miałem wzór. Po przesunięciu ekranu do momentu kiedy odblokowuje się telefon wyświetla się od razu informacja - spróbuj ponownie za 1440 minut. Tak jakby włączyć się jakiś tryb, ale nie sklepowy ponieważ nic nie da się zrobić na telefonie. Można się dodzwonić na niego, ale nie da się wykonywać połączeń oprócz alarmowych dlatego, że cały czas jest zablokowany

oppaotomkarmaharry
Journeyman
Opcje

oppaotomkarmaharry_0-1652356833137.png

Nigdy jeszcze takiej magii nie widziałem :face-with-tears-of-joy:

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oppaotomkarmaharry  tak, ten komunikat jest efektem wpisania wielokrotnie niepoprawnego pinu

oppaotomkarmaharry
Journeyman
Opcje

Tylko, że wzór nie był wbijany... czy możliwe, że coś się stało  z ekranem dotykowym i telefon wielokrotnie sam wprowadzał błędny wzór? Miałem tak w poprzednim telefonie, że np jedno miejsce na ekranie reagowała jakby cały czas było "dotknięte"

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@oppaotomkarmaharry  jest możliwe że nastąpiła usterka ekranu dotykowego. Najlepiej wówczas udać się z telefonem do serwisu. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@oppaotomkarmaharry Telefon jest służbowy czy prywatny ?

Czy podłączony jest do konta Samsung?