06-10-2016 11:28 AM
Jeśli na urządzeniu masz uruchomionych równocześnie dużo aplikacji lub jeśli ilość dostępnej pamięci mocno się zmniejszy, urządzenie może przestać reagować.
Aby zrestartować urządzenie, naciśnij i przytrzymaj przez co najmniej 7 sekund równocześnie przyciski zasilania i ściszania.
05-08-2017 03:03 PM
Bardziej niż rozrywkę której doświadczam dzięki zaskakującym i co raz to bardziej zaawnaoswanych błędów i maindFu*cków które sponsoruje mi SmartTV samsunga w życiu codziennym... lubie jak flagowy telefon tej firmy zaczyna to robić... a mianowicie S7 ... Twoja porada jest nader fascynująco nie skuteczna w moim przypadku pnieważ dalej niż migające logo samsunga nie pójdę a szkoda, bo miałem ochotę zamówić pizzę a później zabrać swoją kobietę na spracer... niestety wspólnym mianownikiem dla porażki przy obu tych czynnościach uwaga jeeeeest????
Brak możliwości włącznenia tego zajefajnego telefonu!!! badabum ptsss...
A tak na poważnie nie doczytałem w instrukcji czy w przypadku gdzie telefon się zawieis na logo Samsunga (sam dla zabawy, sobie działa i się sobie wyłączył i wsio wakacje... ) i zaczyna stopniowo przetapiać się przez biuro z ikeii... to mam go włożyć do zamrażarki? (przynajmniej zrobi dziś coś dobrego i rozmrozi ją) bo przy tej temperaturze jakie ma urządzenia to lepiej go nie kłaść nigdzie a trzymanie w dłoni dostarcza na prawdę bardzo przyjemnego ciepełka w paluchy porównywalneo do wyciągania brytfanki z pieczonym kurczakiem
Masz na to jąkąś radę ? (chodzi o zawieszenie telefonu na logo samsunga nie brytfankę jak coś)