Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyc dźwiek "lokomotywy" galaxy s6 edge

(Temat utworzony: 25-12-2018 11:51 AM)
351 Wyświetlenia
AgaK1
First Poster
Opcje

Pomocy!!! Od dłuższego czasu a w sumie odkąd zaczęłam używać urządzeń połączonych Bluetooth tj słuchawki czy zegarek mam przyjemność słuchania co jakiś czas paskudnego ďźwieku który przypomina dźwięk lokomotywy. Gdzie i jak mogę to wyłączyć. Dźwięk towarzyszy również podczas rozmowy i na wyciszony dzwieku ale przy włączonym Bluetooth.  Dziękuję za pomoc 🤔🎄🎄😊

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@AgaK1 Po pierwsze, zły dział. Piszesz o telefonie i urządzeniach mobilnych i zakładasz nowy watek w dziale przeznaczonym dla sprzętu audio i tv. 😞

Po drugie. Nic nie napisałaś z jakimi słuchawkami i zegarkiem parujesz telefon.

I po trzecie, czy próbowałaś rozłączyć je, wyzerować i połączyć ponownie?

Czy stosujesz jakieś dodatkowe apki do obsługi urządzeń BT?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
AgaK1
First Poster
Opcje
Przepraszam, dopiero odkryłam możliwość komunikacji tutaj. Bez znaczenia jaki zegarek czy słuchawki są podłączone, już zerowałam itp.
Wkleję post we właściwym miejscu.
Wesołych świąt!
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@AgaK1 nie wklejaj, ktoś z ekipy przeniesie temat do właściwego działu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@AgaK1 I się nam bałagan zrobił, dwa tematy o tym samym. 😉

Co do urządzeń, to ważne jakie urządzenia parujesz ze sobą.

Rozpisz się w tym temacie. Co to za urządzenia , w jakij konfiguracji, kiedy dokładnie pojawia się ten efekt. Przy jednym urządzeniu , czy moze gdy sparowane są dwa jednocześnie. 

Trudno nam zgadywać na odległość.

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Szewcu72

Akurat byłem w trakcie przenoszenia tamtego i usuwania dubla, dosłownie na 2 minuty były oba tematy naraz :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

Ja z chęcią się dowiem, jak ten dźwięk brzmi, bo po tym opisie nic nie przychodzi mi do głowy, z czym może być on związany. 😞

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.