Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S7 edge ekran

(Temat utworzony: 02-05-2017 02:20 PM)
2715 Wyświetlenia
Fuxe
Student
Opcje

Witam, zakupiłem w marcu galaxy s7 edga, smigał super lecz niestety upadł mi na podłoge i szybka pękła na dole w okolicach przycisku ''start/menu''. Niestety po około 2,5 tyg. od upadku  kiedy weszła aktualizacja ekran zaczął wariować... na początku pasek na górze nie chciał się wysówać a po prau dniach kiedy do kogoś pisałem za pomocą klawiatury sam zaczął wyskakiwać co uniemożliwiało mi uzytkowanie. Po powrocie do Polski na świeta dałem go do punktu naprawy gdzie ''zresetowali'' mi telefon i zaczął normalnie działać lecz po około 2 tyg. znowu zaczął ekran wariować ale tym razem telefon sam włącza wszystko w gónej części ekranu. Mogę coś zrobić z telefonem? Wysłać go na gwaracje ? 😞

Pierwszy raz mam taki problem z telefonami samsunga, wczesniej miałem też s7 oraz j7 (ekran bardzo pekł ) lecz nie wystepowały w nich takie problemy.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem Fuxe. Jeżeli wszystkie dotychczasowe naprawy odbywały się w autoryzowanych serwisach, to jak najbardziej, oddanie telefonu będzie dobrym rozwiązaniem. Na miejscu technik oceni urządzenie i podejmie decyzję o dalszych krokach. Spis serwisów znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem Fuxe. Jeżeli wszystkie dotychczasowe naprawy odbywały się w autoryzowanych serwisach, to jak najbardziej, oddanie telefonu będzie dobrym rozwiązaniem. Na miejscu technik oceni urządzenie i podejmie decyzję o dalszych krokach. Spis serwisów znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Fuxe
Student
Opcje

W czerwcu będę w Polsce i oddam go do serwisu. Na dzień dzisejszy działa normalnie... mam nadzieje że nie szybko zacznie znowu świrować :smiling-face: 

0 Like