28-07-2018 10:47 AM
Witam, zaznaczam, że szyfrowanie zrobiłam pierwszy raz i się na tym nie znam.
Liczę, że chociaż tutaj uzyskam szybką odpowiedź. 😞
Zrobiłam wczoraj to szyfrowanie, bo telefon idzie do sprzedania, nie wymagał ode mnie żadnego hasła (odblokowuje się go za pomocą przeciągnięcia). Czy mogę teraz usunąć dane, które w nim są? Czy mogę przywrócić ustawienia fabryczne? Prawdopodobnie i tak dane da się odzyskać, ale już nie chcę bardziej popsuć, co mam zrobić dalej żeby wszystko było ok? 😞
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
28-07-2018 12:17 PM
Przede wszystkim to jest jedynie forum, musisz uszanować to, że inni też mają prywatne życie i nie zaglądają na forum 24/7. Jeśli chcesz uzyskać poradę od razu, kontaktuj się z infolinią producenta.
Co do Twojego problemu, usuń wszystkie konta z telefonu (przede wszystkim Google oraz Samsung), a potem zrób hard reset zgodnie z instrukcją w tym temacie.
28-07-2018 11:19 AM
28-07-2018 11:33 AM
28-07-2018 12:17 PM
Przede wszystkim to jest jedynie forum, musisz uszanować to, że inni też mają prywatne życie i nie zaglądają na forum 24/7. Jeśli chcesz uzyskać poradę od razu, kontaktuj się z infolinią producenta.
Co do Twojego problemu, usuń wszystkie konta z telefonu (przede wszystkim Google oraz Samsung), a potem zrób hard reset zgodnie z instrukcją w tym temacie.