Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy S5 Neo - szyfrowanie telefonu - co dalej?

(Temat utworzony: 28-07-2018 10:47 AM)
730 Wyświetlenia
JaNaChwile
Apprentice
Opcje

Witam, zaznaczam, że szyfrowanie zrobiłam pierwszy raz i się na tym nie znam.
Liczę, że chociaż tutaj uzyskam szybką odpowiedź. 😞

Zrobiłam wczoraj to szyfrowanie, bo telefon idzie do sprzedania, nie wymagał ode mnie żadnego hasła (odblokowuje się go za pomocą przeciągnięcia). Czy mogę teraz usunąć dane, które w nim są? Czy mogę przywrócić ustawienia fabryczne? Prawdopodobnie i tak dane da się odzyskać, ale już nie chcę bardziej popsuć, co mam zrobić dalej żeby wszystko było ok? 😞

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@JaNaChwile

Przede wszystkim to jest jedynie forum, musisz uszanować to, że inni też mają prywatne życie i nie zaglądają na forum 24/7. Jeśli chcesz uzyskać poradę od razu, kontaktuj się z infolinią producenta.

Co do Twojego  problemu, usuń wszystkie konta z telefonu (przede wszystkim Google oraz Samsung), a potem zrób hard reset zgodnie z instrukcją w tym temacie.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
3 Odpowiedzi
JaNaChwile
Apprentice
Opcje
Błagam, ktoś, ktokolwiek? 😞
0 Like
JaNaChwile
Apprentice
Opcje
No to pytam gdzie indziej.
0 Like
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@JaNaChwile

Przede wszystkim to jest jedynie forum, musisz uszanować to, że inni też mają prywatne życie i nie zaglądają na forum 24/7. Jeśli chcesz uzyskać poradę od razu, kontaktuj się z infolinią producenta.

Co do Twojego  problemu, usuń wszystkie konta z telefonu (przede wszystkim Google oraz Samsung), a potem zrób hard reset zgodnie z instrukcją w tym temacie.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like