Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy beta - android 8

(Temat utworzony: 21-11-2017 10:58 AM)
658 Wyświetlenia
Viki
Helping Hand
Opcje

Jak przystąpić do programu Galaxy beta żeby pobrać wersję testową androida 8? Wyczytałam, że mozna zarejestrować się z poziomu Samsung Members.

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Można, ale pod warunkiem, że masz na telefonie soft z regionu (CSC) BTU, bo tylko w tym regionie prowadzony jest ten program. Co do samego programu to myślę, że nawet gdybyś się mocno postarał, to w chwili obecnej jest już "po zawodach".
Członkostwo w tym programie rozchodzi się jak świeże bułeczki w kilka godzin po uruchomieniu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje
Z tego co czytałam to w grudniu ma być taka opcja na Polskę a zapisy przez Samsung members
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
W sieci różne rzeczy wypisują. :winking-face: Napisałem Ci jak jest w rzeczywistości.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje
No to straszna szkoda
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje
Jednak w sieci pisali prawde
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Ale nie zawsze można w określonym czasie cała prawdę napisać . :winking-face: :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

0 Like