Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czytnik odcisków palców nie reaguje.

(Temat utworzony: 27-06-2019 06:02 PM)
54027 Wyświetlenia
Hateful
Explorer
Opcje

Tak jak w tytule. Nie ma możliwości odblokowania telefonu odciskiem palca. Po manualnyn naciśnięciu guzika na elranie blokady widnieje komunikat "czujnik odcisków palców nie reaguje, spróbuj później" wtedy muszę odblokować telefon hasłem. Czujnik nie działa też przy logowaniu się do portali za pomocą odcisku palca. Telefon nowy,a non stop jakieś problemy. Jakieś pomysły?

79 Odpowiedzi
rebag
First Poster
Opcje
Ja mam tylko taki🫣Screenshot_20230224_224051_HwModuleTest.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@rebag, możesz powiedzieć coś więcej, co się u Ciebie dzieje?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
AdamMistrz
First Poster
Opcje
Po aktualizacji czytnik Lini papilarnych nie działa zróbcie coś z tym 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy próbował Pan dodawać ponownie odcisk palca?
EljipNew
Pioneer
Opcje
W Galaxy M31s czytnik lini papliarnych i rozpoznawanie twarzy działą bardzo mozolnie więc to wina urządzenia nie aktualizacji
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@EljipNew  Cześć

Wykonaj reset urządzenia, jeżeli nadal będzie problem to trzeba będzie udać się z nim do serwisu.

AdamMistrz
First Poster
Opcje
Nic nie pomaga po aktualizacji nie działaScreenshot_20230717-223414_Settings.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AdamMistrz  czyli czujnik w ogóle nie działa,  telefon jest na gwarancji?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
Members_engHOVk
First Poster
Opcje

Witam. Nie wiem co Samsung dodaje do swoich aktualizacji , ale mój czujnik linii papilarnych po ostatniej aktualizacji NIE DZIAŁA. Dosłownie dzień przed aktualizacją logowałam sie biometrią do mObywatela. Po aktualizacji oprogramowania tj One UI Core 5.1 przestał działać ten czujnik przez co zjadłam trochę nerwów.

Pisałam e-mail do Samsunga to dostałam informacje zwrotną zeby wyczyścić pamię podreczną przez Android Recovery. NIC TO NIE DAŁO.

Byłam dziś w serwisie telefonów i kolega który tam pracuje powiedział ze czujnik jest w jak najlepszym porządku. 

Telefon do Samsung Galaxy A22 5G .

Proszę o sensowną odpowiedź , bo jeżeli ktoś z Samsunga napisze coś w stylu ( autoryzowanego serwisu- to uciekam od tej marki).

0 Like