Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co kupić? S8 czy S10e

(Temat utworzony: 13-07-2019 05:18 PM)
1406 Wyświetlenia
Arek30
Navigator
Opcje

Witam co kupic nowy s8 za 1650 lub s10e za 2150 co jest lepsze. Czy sie jeszcze s8 opłaci

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek30, również skłaniałbym się ku nowszemu modelowi. Jeżeli zależy Ci przede wszystkim na zdjęciach to zachęcam do przejrzenia artykułów w sieci, gdzie znajdziesz zdjęcia wykonane tymi telefonami, opinie oraz recenzje. W ten sposób łatwiej będzie podjąć decyzję. Warto również podkreślić to co napisał @kamil40013. Modele Galaxy S8 są już na końcu drogi wsparcia i raczej nie otrzymają kolejnej dużej aktualizacji Android Q.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek30, witaj na forum. Na początek sugeruję żeby zmienić tytuł wątku ponieważ niewiele mówi o jego zawartości. Co do Twojego pytania to musisz określić co jest dla Ciebie najważniejsze w telefonie. Czy będziesz wykonywał dużo zdjęć, czy zależy Ci na aktualizacjach systemu, czy wygląd ma znaczenie i tak dalej. Dopiero jak określisz swoje potrzeby to wtedy będziemy w stanie lepiej doradzić.

Arek30
Navigator
Opcje

Przewaznie do zdjęc chce duzo pstrykac. Z tego co woem to s8 i s10e jest fmdobrym flagowcem do zdjęc

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek30, Na Twoim miejscu wybrałbym S10e ze względu na wsparcie oraz nowsze podzespoły. Jeżeli chodzi o kupno S8 z polskiej dystrubucji u oficjalnego partnera, to będzie ciężko ponieważ jest już wycofywany ze sprzedaży.

2.PNG1.PNG

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek30, również skłaniałbym się ku nowszemu modelowi. Jeżeli zależy Ci przede wszystkim na zdjęciach to zachęcam do przejrzenia artykułów w sieci, gdzie znajdziesz zdjęcia wykonane tymi telefonami, opinie oraz recenzje. W ten sposób łatwiej będzie podjąć decyzję. Warto również podkreślić to co napisał @kamil40013. Modele Galaxy S8 są już na końcu drogi wsparcia i raczej nie otrzymają kolejnej dużej aktualizacji Android Q.

Arek30
Navigator
Opcje
Ja telefon chce kupic w centrum handlowym na wyspach z telefonami skoro jest s10e juz 2150 to się opłaci. W sklepie chcą za niego 3200. No rzeczywiscie s8 jest ciezko dostac. A s10e w sklepach pociągne jakis dobry rok
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek30, czyli rozumiem, że decyzja została podjęta. Daj znać po zakupie czy jesteś zadowolony z nowego telefonu :winking-face:

0 Like
Arek30
Navigator
Opcje

Jak narazie zbieram kase ten telefon nawet w swięta moge kupic . A narazie mam a6 plusa. Dobry telefon ale co do zdjęc tragedia :camera:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arek30  napisał(a):
Ja telefon chce kupic w centrum handlowym na wyspach z telefonami skoro jest s10e juz 2150 to się opłaci. W sklepie chcą za niego 3200. No rzeczywiscie s8 jest ciezko dostac. A s10e w sklepach pociągne jakis dobry rok

Pamiętaj tylko, że kupując telefon poza autoryzowanymi dystrybutorami Samsunga tracisz możliwość skorzystania z promocji odkupu i ubezpieczenia wyświetlacza. Smartfon może też pochodzić z innej niż polskiej dystrybucji.

Arek30
Navigator
Opcje

Wiem ale mam a6 plusa z tego sklepu i telefon jest originalny bo sprawdzałem i przez rok czasu nic się nie dzieje. A bateria po prostu mega jestem zadowolony ze kupiłem telefon w takich sklepach. A odkupem nigdy się nie interesowałem po za tym mam taniej niz u producenta

0 Like