Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak dźwięku sms Samsung Galaxy S8

(Temat utworzony: 17-10-2018 07:11 AM)
5207 Wyświetlenia
Agata23
Student
Opcje

Mam problem z dźwiękiem powiadomień sms. Próbowałam juz wszystkiego w ustawieniach wygląda na to, ze wszystko jest poprawie ustawione. Gdy dostaję nowe wiadomości sms nie pojawia sie dźwięk tylko wibracja i wyskakujace okno na ekranie. Problem mam również z wskaźnikiem ikon aplikacji do wiadomości nieprzeczytanych oraz połączeń nieodebranych (nie mam tej jedynki na ikonach) 

Co moge zrobić aby zaczęło to działać? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Agata23 W ustawieniach powiadomień wybrana oczywiście opcja "Pokaż z liczbą"?

Dźwięk stockowy/fabryczny, czy jakiś swój? Jeżeli swój to z jakiego folderu podpięty.

I ostatnie. Czy na telefonie doinstalowany jest jakiś program do obsługi dźwięków, wiadomości, czy może dodatkowy antywirus?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Agata23 W ustawieniach powiadomień wybrana oczywiście opcja "Pokaż z liczbą"?

Dźwięk stockowy/fabryczny, czy jakiś swój? Jeżeli swój to z jakiego folderu podpięty.

I ostatnie. Czy na telefonie doinstalowany jest jakiś program do obsługi dźwięków, wiadomości, czy może dodatkowy antywirus?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Agata23
Student
Opcje

Mial Pan racje z ostatnią podpowiedzia, odinstalowalam antywirusa i problem sam sie rozwiązał. Dziękuję bardzo za pomoc. 

0 Like
Sky01
First Poster
Opcje
Bardzo dziękuję, też odinstalowałam dodatkowego antywirusa i wszystko działa poprawnie. 😀
0 Like