W Galaxy S8 po aktualizacji do Oreo w trybie offline - samolotowym bateria spada w tempie coś 2% - 3% na godzinę. Po nocy ubytek nawet do 20%.... Wyświetl post
Zauważyłem,że na zdjęciach, na których jest źródło jakiegoś mocniejszego światła pojawiają się refleksy. Obiektyw jest czysty. Coś nie tak z... Wyświetl post
Witam, od kilku dni mój telefon łapie tzw. zawiechy. Dzisiaj kiedy już miałem wziąć telefon do ładowania (kilka % do zera), zawiesił się on... Wyświetl post
Witam, jakiś czas temu niestety mój telefon uległ lekkiemu wypadkowi, a mianowicie wypadł mi z kieszeni. Mimo szkła hartowanego ekran niestety... Wyświetl post
Witajcie,Mam problem z punktem dostępu w Samsungu J3 (2016) SM-J320F. Internet w telefonie normalnie działa. WiFi na komputerze tez znajduje i... Wyświetl post
Od jakiegoś czasu żadne słuchawki podłączone pod AUX nie działają. Telefon widzi że są podłączone ale nie przesyła dźwięku jaka może być tego... Wyświetl post
Witam, mam takie pytanie do właścicieli oraz do osób dobrze znających się na telefonach, czy jest możliwe, albo inaczej czy telefony a szczególnie... Wyświetl post
Pojawiła mi się mała ikonka trójkąta, po otwarciu taka informacja
Certyfikat CA - Twój zabezpieczony ruch sieciowy może być monitorowany.
Co... Wyświetl post
Cześć. Mam problem z szybkim ładowaniem w moim samsungu s8. Kiedyś już miałem taki problem i przez 2 dni nie mogłem skorzystać z szybkiego... Wyświetl post
Witam mam nietypową prośbę chodzi o to ze moja przyjaciółka usłyszała gdzieś u kogoś dźwięk powiadomienia sms w samsung galaxy s5 który bardzo jej... Wyświetl post
Witam, jestem użytkownikiem Galaxy s6. Na początku chciałem powiedzieć, że telefon użytkuję 2,5 roku, więc zapewne jest już po gwarancji. Obchodzę... Wyświetl post
Mam dobrą wiadomość dla posiadaczy Modeli Galaxy S7 i S7 Edge.
W dniu dzisiejszym (01.05.2018) ruszył proces aktualizacji do androida 8.0, czyli... Wyświetl post
Mam prośbę czy da sie podłączyć do samsung account nowy telefon ? potrzebna pomoc bo mojej siostrze skradziono tel a samsung ma app ze ***** tel. i... Wyświetl post
Witam serdecznie.
Na początku chciałbym powiedzieć, że jestem od lat posiadaczem rożnego typu urządzeń firmy Samsung. No, ale mowa teraz o... Wyświetl post
Witam, proszę o pomoc w ustawieniu Galaxy S8 tak, aby ekran startowy mógł być przewiajany dookoła, przyzwyczaiłem sie do tego w poprzednim modelu i... Wyświetl post
Witam.Obecnie używam system RE Dream UX z XDA Developers który imituje system z Samsung Galaxy S8/S8+ (poprzez port aplikacji i soft-assetów z... Wyświetl post