Czasami zdarza się że nasze telefony nie działają poprawnie. W celu zdiagnozowania problemu może pomóc nam ukryte menu diagnostyczne/serwisowe... Wyświetl post
W celu ustalenia daty produkcji naszego urządzenia potrzebny będzie jego numer seryjny. Można go znaleźć w kilku miejscach.
Sposób 1. Odczyt... Wyświetl post
Cześć!
Jeśli Twój telefon nie działa poprawnie, np. zawiesza się lub zbyt szybko się rozładowuje, w tym poradniku znajdziesz instrukcje, jak... Wyświetl post
Witam. Kupując nowy telefon, cieszycie się Państwo z jego użytkowania, prawda? W pewnym momencie, nawet przypadkowo, potrząsając nim, możemy... Wyświetl post
Jak? Zablokowałam sobie 5-letni telefon Samsung z tysiącami zdjęć, milionami wspomnień. Ustawiłam PIN, zapomniałam. Jestem załamana. Przez kilka... Wyświetl post
Cześć, w jaki sposób sprawdzić czy moje urządzenie jest zaszyfrowane? Proszę nie pytać mnie o model gdyż chce wiedzieć jak to zrobić we wszystkich... Wyświetl post
Samsung Galaxy S21 po wymianie baterii nadal jest komunikat o awarii baterii . Technik który wypowiadał się na forum napisał że po wymianie baterii... Wyświetl post
witam, czy jak włączę sobie ram plus na samsungu m35 6/128gb to przyśpieszę swój telefon. Maksymalnie mogę włączyć 6 GB ramu plus. I po... Wyświetl post
Witam. Dziś wytłumaczę, dlaczego w naszych smartfonach puchnie bateria i postaram się podpowiedzieć, jak wydłużyć żywotność naszego ogniwa.
... Wyświetl post
Zasady zabezpieczeń uniemożliwiają korzystanie z aparatu - taki komunikat wyświetla się po włączeniu aplikacji aparatu, nie uruchamia się (ostatnio... Wyświetl post
Poniżej aktualny podział modeli ze względu na harmonogram otrzymywania aktualizacji bezpieczeństwa (nie mylić z systemowymi).
Urządzenia w... Wyświetl post
Sprzęty z rodziny Samsung.. było ich dużo w mojej rodzinie i u znajomych. Ja osobiście przyznaje kocham testować, zaglądać w każdą dziurę, poznawać... Wyświetl post
Witam jak już mówiłem w temacie mój komputer nie widzi telefonu. Jest to telefon mojej siostryz musze jej zgrać zdjęcia bo zaraz skonczy się... Wyświetl post