Otóż o 2 tygodni telefon nie ładuje mi szybkim ładowaniem A przy wolnym ładowaniu grzeje się. Czasami było tak że wystarczyło że kilka razy... Wyświetl post
Seria J, M i inne
Custom List Message Item |
---|
Otóż o 2 tygodni telefon nie ładuje mi szybkim ładowaniem A przy wolnym ładowaniu grzeje się. Czasami było tak że wystarczyło że kilka razy... Wyświetl post |
Witam. Mam pewien problem z bluetooth w moim s7 , przy próbie właczenia bluetooth ikonka staje sie jasna jak by chciała się włączyć , ale się nie... Wyświetl post @WojtasT1000 W tej sytuacji proponuję przekazać zgłoszenie przez Samsung Members z załączonymi logam... Wyświetl post |
Witam. Zakupiłem ostatnio telefon Samsung Galaxy S8+ więc chciałbym wiedzieć jak należy ładować baterię by najdłużej trzymała. Pozdrawiam' ... Wyświetl post Zasada jest prosta. Nie rozładowujemy baterii do zera, granicą powinno być 15%. Co do ładowania, to ... Wyświetl post |
Witam wszystkich Forumowiczów!Android Oreo, pomimo niemal znikomych zmian w interfejsie względem Nougata, wprowadza kilka ciekawych funkcji –... Wyświetl post Hej Altyx!Nowa wersja systemu jest udostępniana stopniowo kolejnym użytkownikom. Kwestia, czy dany t... Wyświetl post |
Posiadam problem z aktualizacją androida na nowsza nie posiadam najnowszej wersji androida gdy chce pobrać wyskakuje mi Niestety nie... Wyświetl post Można również w smart switchu skorzystać z opcji naprawy oprogramowania układowego na podstawie nr f... Wyświetl post |
W Galaxy S8 po aktualizacji do Oreo w trybie offline - samolotowym bateria spada w tempie coś 2% - 3% na godzinę. Po nocy ubytek nawet do 20%.... Wyświetl post |
Zauważyłem,że na zdjęciach, na których jest źródło jakiegoś mocniejszego światła pojawiają się refleksy. Obiektyw jest czysty. Coś nie tak z... Wyświetl post |
Witam, od kilku dni mój telefon łapie tzw. zawiechy. Dzisiaj kiedy już miałem wziąć telefon do ładowania (kilka % do zera), zawiesił się on... Wyświetl post Czy telefon reaguje chociaż na próbę wykonania soft resetu albo wejścia w tryb recovery? Wyświetl post |
Witam, jakiś czas temu niestety mój telefon uległ lekkiemu wypadkowi, a mianowicie wypadł mi z kieszeni. Mimo szkła hartowanego ekran niestety... Wyświetl post Cześć @Bejkon Sam fakt występowania uszkodzenia mechanicznego powoduje utratę gwarancji, aż do momen... Wyświetl post |
Witajcie,Mam problem z punktem dostępu w Samsungu J3 (2016) SM-J320F. Internet w telefonie normalnie działa. WiFi na komputerze tez znajduje i... Wyświetl post @SiroburWitaj na forum, rozgość się również w innych tematach Stwórz nowe ustawienia APN, jestem pew... Wyświetl post |
Od jakiegoś czasu żadne słuchawki podłączone pod AUX nie działają. Telefon widzi że są podłączone ale nie przesyła dźwięku jaka może być tego... Wyświetl post Rozumiem, że mówisz o gnieździe jack. Jeżeli nie instalowałeś żadnej zewnętrznej aplikacji do odtwar... Wyświetl post |
Proszę o informację dlaczego utraciłam wszystkie dane przez aktualizację systemu, mimo że nie było informacji o takiej możliwości? Wyświetl post @Monique1985 Przykro mi, że tak się stało. Standardowo aktualizacja oprogramowania nie usuwa danych ... Wyświetl post |
Witam czy też wam spowolnił galaxy s6 edge? Wyświetl post Cześć @Kubalek Możesz napisać coś więcej? Czy spowolnienie pojawiło się po aktualizacji, czy nasila ... Wyświetl post |
Witam, mam takie pytanie do właścicieli oraz do osób dobrze znających się na telefonach, czy jest możliwe, albo inaczej czy telefony a szczególnie... Wyświetl post No nic dziękuję za odpowiedzi naszczescie mam 2 telefon do gier, ten mi dłużej posłuży jak i bateria... Wyświetl post |
Nie można Togo włączyć ! Z 3/4 klawiaturze. W s5 działa! Wyświetl post Nie znam niestety przyczyn usunięcia wspomnianej funkcji, ale z pewnością musiały zapaść jakieś decy... Wyświetl post |
Pojawiła mi się mała ikonka trójkąta, po otwarciu taka informacja Certyfikat CA - Twój zabezpieczony ruch sieciowy może być monitorowany. Co... Wyświetl post A jaką apkę zainstalowałeś lub aktywowałeś ostatnio. Certyfikaty nie instalują się same. Instalowałe... Wyświetl post |
Cześć. Mam problem z szybkim ładowaniem w moim samsungu s8. Kiedyś już miałem taki problem i przez 2 dni nie mogłem skorzystać z szybkiego... Wyświetl post @mientusek1407 Myślę, że warto sprawdzić ładowarkę. Możliwe, że to ona powoduje przyspieszone zużyci... Wyświetl post |
Witam mam nietypową prośbę chodzi o to ze moja przyjaciółka usłyszała gdzieś u kogoś dźwięk powiadomienia sms w samsung galaxy s5 który bardzo jej... Wyświetl post Cześć @Mysiaoli Tutaj znajdziesz paczkę z dzwonkami i notyfikacjami z Galaxy S5. Wyświetl post |
Witam, jestem użytkownikiem Galaxy s6. Na początku chciałem powiedzieć, że telefon użytkuję 2,5 roku, więc zapewne jest już po gwarancji. Obchodzę... Wyświetl post Cześć @rafalica Próbowałeś użyć kombinacji do Hard/Soft Resetu przy podłączonym do komputera telefon... Wyświetl post |
Mam dobrą wiadomość dla posiadaczy Modeli Galaxy S7 i S7 Edge. W dniu dzisiejszym (01.05.2018) ruszył proces aktualizacji do androida 8.0, czyli... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
53 | |
49 | |
20 |