witam, czy jak włączę sobie ram plus na samsungu m35 6/128gb to przyśpieszę swój telefon. Maksymalnie mogę włączyć 6 GB ramu plus. I po... Wyświetl post
Seria J, M i inne
Custom List Message Item |
---|
witam, czy jak włączę sobie ram plus na samsungu m35 6/128gb to przyśpieszę swój telefon. Maksymalnie mogę włączyć 6 GB ramu plus. I po... Wyświetl post |
Witam. Dziś wytłumaczę, dlaczego w naszych smartfonach puchnie bateria i postaram się podpowiedzieć, jak wydłużyć żywotność naszego ogniwa. ... Wyświetl post Witam. To nie przypadek. Bateria nie puchnie nagle,tylko stopniowo. Powinien Pan zauważyć szybsze ro... Wyświetl post |
Zasady zabezpieczeń uniemożliwiają korzystanie z aparatu - taki komunikat wyświetla się po włączeniu aplikacji aparatu, nie uruchamia się (ostatnio... Wyświetl post @Rivalth86 Masz włączony tryb bezpieczny? Spróbuj zrestartować telefon miękkim resetem - wciśnij i p... Wyświetl post |
Wsparcie aktualizacyjne ponownie przedłużone W 2020 roku Samsung ogłosił, że wydłuża wsparcie aktualizacyjne... Wyświetl post |
Poniżej aktualny podział modeli ze względu na harmonogram otrzymywania aktualizacji bezpieczeństwa (nie mylić z systemowymi). Urządzenia w... Wyświetl post Nie będzie już aktualizacji dla Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra. Samsung usunął je z listy i nie długo ... Wyświetl post |
Sprzęty z rodziny Samsung.. było ich dużo w mojej rodzinie i u znajomych. Ja osobiście przyznaje kocham testować, zaglądać w każdą dziurę, poznawać... Wyświetl post Najnowszy nabytek to S25 Ultra 😁 I tak teraz wygląda całość. Ekosystem działa swietnie Wyświetl post |
Witam jak już mówiłem w temacie mój komputer nie widzi telefonu. Jest to telefon mojej siostryz musze jej zgrać zdjęcia bo zaraz skonczy się... Wyświetl post Niestety nie udało się rozwiązać problemu. Siostra kupiła sobie Galaxy M35 5g i jej działa. Wyświetl post |
Wymieniałem baterie na oryginalną i dalej diagnostyka pokazuje mi problem z baterią. Telefon się strasznie szybko rozładowuje i mocno nagrzewa... Wyświetl post Witam. Nie jest wykluczone ze telefon posiada jakieś zwarcie na płycie głównej. Wyświetl post |
Twój telefon wpadł w nieustanne restarty i nie chce się uruchomić? Wypróbuj poniższe metody aby rozwiązać... Wyświetl post |
Dosyć często pojawiają się pytania na forum dotyczące dostępności aktualizacji oprogramowania. Postanowiłem zebrać wszystkie informacje w jednym... Wyświetl post @Members_hpM2s9P Zadzwoń na infolinię i dowiedz się skąd pochodzi sprzęt. Może masz jakiś niemiecki/... Wyświetl post |
Dzień dobry. Mam pytanie czy telefon Galaxy m15 5G ma możliwośc korzystania z wifi Calling ? Ponieważ zastanawiam się nad zakupem ale u mnie jest... Wyświetl post |
Witam.Patrzymy co dzień w niego po kilkanaście godzin, ale większość z nas nawet nie wyobraża sobie, jak taki ekran wygląda i jaką ma grubość?... Wyświetl post |
Witam.Producenci prześcigają się w technologiach coraz to szybszego ładowania. Jest to oczywiście wygodne, dlatego że w krótkim czasie możemy... Wyświetl post |
Witam Państwa.Na rynku mamy coraz więcej modeli wodoszczelnych z dobrymi aparatami, więc coraz bardziej ciągnie nas robić zdjęcia w... Wyświetl post |
[Poradnik] Jak dbać o urządzenie Galaxy? Witam! W tym poradniku opowiem o trzech ważnych elementach... Wyświetl post Łatwiej napisać czego nie należy robić 😉. Nie wyświetlaj aplikacji, które mają statyczny interfejs ... Wyświetl post |
pomocy, w sobotę po ponownym włączeniu telefonu wgrała się jaka aktualizacja - UI czy coś takiego, po ponownym uruchomieniu tel nie przyjmuje... Wyświetl post soorki jesli moge sie podpiąć do pytania bo tez mn to zainteresowalo A nie posiadam jeszcze takiej w... Wyświetl post |
Mam problem z WIFI i Bluetooth w Samsung Galaxy M12 wipe cache partition nie działa są jakieś inne rozwiązania lub jaka moze byc przyczyna Wyświetl post Z tego co wiem, to autoryzowany serwis wymienia całą płytę główną. Nie jest to zbytnio opłacalne jeś... Wyświetl post |
Witam w moim samsung m35 5g od dłuższego czasu wyskakuje powiadomienie odłączono złącze usb i podłączono złącze usb wpływa to na między innymi... Wyświetl post |
Witam. Ten poradnik, a bardziej ciekawostkę kieruje do wszystkich Państwa, którzy posiadają i mają problemy z... Wyświetl post |
Dla telefonów z EU i bez dowodu zakupu Na początek wyjaśnijmy sobie, czym jest w ogóle gwarancja? Gwarancja to zapewnienie producenta o... Wyświetl post Potwierdzam to co jest napisane odnośnie Flipów i Foldów w pierwszym poście. Kupiłem Flip5 we wrześn... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
53 | |
49 | |
20 |