Witam, po aktualizacji do nogaut na ekranie startowym zrobiły się większe ikonki, zniknęły widgety. Nie można nawet przesuwać skrótów do... Wyświetl post
Cześć!
Jestem tu nowy i mam pytanie dotyczące programu Samsung Guard.
Jednym z kryteriów była gwarancja odkupienia przez markę Samsung... Wyświetl post
heja wszystkim, czy ktos moze uzywa folii ochronnej majac S7 edge albo inny model z zakrzywionymi brzegami?? zastanawia mnie czy powstalo cos co... Wyświetl post
Podczas aktualizacji systemu samsunga galaxy s7 do wersji 7.0 podczas instalacji po 30% występuje błąd potem telefon włącza się wyskakuje komunikat... Wyświetl post
Witam dzisiaj bawiłem się w telefonie i ustawiłem blokadę kierunkami, a potem zapomniałem sekwencję do odblokowania telefonu. Teraz żeby odblokować... Wyświetl post
Telefon: Samsung Galaxy Note 3.
Witam. Kilka miesięcy temu formatowałem telefon, lecz przed formatem zrobiłem backup przez Kies3 oraz oddzielnie... Wyświetl post
Witam,
zaktualizowałam androida do najnowszej wersji i coś mi się popsuło w panelu bocznym (chyba że w najnowszej wersji tak to po prostu... Wyświetl post
Witam,
Mam pytanie a może raczej problem który nie ukrywam jest dość uciążliwy. Przynajmniej podczas mojego użytkowania.
Mianowicie we... Wyświetl post
Od niespełna roku mam samsunga galaxy s6 edge a od tygodnia problem z tym iz telefon przykładowo przy 10% wyłacza sie pokazujac ze ma 0% a po... Wyświetl post
Mam probkem z s7 edge. Kilka dni temu zaczl sie restartowac. Kolejnegk dnia juz nie moglem uzywac telefonu. Ciagle restarty, zawieszanie przy... Wyświetl post
czesc, zastanawiam sie nad zakupem jednego ze smartfonów jak w temacie (S6E+ lub S7E), zależy mi na dobrym aparacie, wiem ze w obu przypadkach... Wyświetl post
Witam, w dniu 05.03 poszedłem na basen, zrobiłem parę zdjęć w basenie w przeciągu paru minut, telefon zanurzony był na max. 15 cm, po 30 minutach... Wyświetl post
Czesc, mam problem z s6 edge plus, mianowicie zarowno na wifi jak i sieci komorkowej telefon nie chce wspolpracowac w takich rzeczach jak-... Wyświetl post