Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
9431 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Uspokój się, oddychaj głęboko i powoli... jeszcze trochę. :winking-face: :face-with-tears-of-joy:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Jeszcze Dzień, godzina, minuta, sekunda i jest jest... 😂 ciekawe kiedy tak będę mówić... 🤔

0 Like
Fabik87
Journeyman
Opcje
Ktoś coś słyszał kiedy finalna wersja?
0 Like
KrzysztofBryk
Explorer
Opcje
może trzymajcie się tematu, do prywaty macie wiadomości prywatne.
about.me/krzysztofbryk
0 Like
Fabik87
Journeyman
Opcje
Posiadam Note8 i dzisiaj pojawiła się aktualizacja z poprawkami zabezpieczeń z datą 1 styczeń 18r. Waży 707,49mb.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Fabik87

Dzięki za info.

Zwróć tylko uwagę, że temat dotyczy testów bety systemu Oreo, czyli 8.0.0. A ta prowadzona była na modeleach S8 i S8+. Poprawki bezpieczeństaw od samego poczatku były już z 1 stycznia. W przypadku twojego modelu jest to zapene nadal wersja 7.1.1 - Nougat.

Czy możesz chociaż pokazać oznaczenia wersji romu, którą dostałeś. Najlepiej wersję pliku AP.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
KrzysztofBryk
Explorer
Opcje

testy w polsce wystartowały w grudniu zatem miały poprawki grudniowe

about.me/krzysztofbryk
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Bo gdzieś w natłoku codzienności zapomnialem napisać. Wiecie, że beta testy w USA zakończyły się dooiero 26 stycznia.

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

To bardzo późno.  Ciekawe ile poczekamy na Oreo oficjalne...

0 Like
Grzesiek_pl
Pioneer
Opcje

6TbIgRy

5a7041e48c34b_Screenshot_20180130-105503_SamsungMembers.jpg.1351d48c5ca3a8ec88773676885b08ec

Myślę, że juz niedługo zobaczymy update

0 Like